baguSka -> RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI (29.4.2010 10:16:34)
|
Uhh.. zdej mi je pa se bolj jasno zakaj je temu tako spomincica... pa sej ne zdej, da mislimo da si ti nek egocentrik al karkoli. NEEEE! Sam debata je taka bolj zanimiva in ocitno vsem pase, da se mal 'skasljamo'.. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, hotla sm to povedat, da po zadnjem postu mi je mogoce se mal bolj jasno zakaj se tvoj dragi tko obnasa... na njegovo zeljo sta sla v postopek. On je ocitno dal pobudo. Pri nama je blo enako!! Jaz sem se ze nekako predala v usodo in sem se sprijaznila, da pac otrok ne bova nikoli mela... pa je on dal pobudo in me preprical, da bi pa lahko vseeno probala, da nama ne bo kdaj zal. No in po dveh letih mi je res kapnilo v glavo, da ima pa verjetno prav. In sva sla v to... Sicer na njegovo podbudo, ceprav sem jaz pri nama razlog za neplodnost. Ampak, ko je videl kaj vse je potrebno dat skoz itd je samo utisal. Vidno. Sem dobila obcutek, da mu je hudo, ker moram vse to skoz dajat, ampak noce nic rect... kot da bi mel malo slabe vesti. Pa pac to noce priznat. In jaz ga cist razumem. Popolnoma! In tud povedala sem mu, da sva se skupi odlocla za postopek in da sem bla tud sama ZA in da bom pac dala skoz vse kar je potrebno, zato da uspe. Da le nebi on imel slabe vesti... In ce pomislim, da bi se ON bil razlog za neplodnost!? Ufff, takrat sele razumem, zakaj se moski tako obnasajo kot se... ker so v sebi ranjeni. ZELO! In pac to kazejo na tak nacin, da se malck zaprejo. Kot skoljkice. Pac ne morejo iz svoje koze. Kot tud me seveda ne moremo iz svoje, ampak jaz se vedno trdim in bom vedno, da smo zenske pri teh stvareh VELIKO bolj mocne kot oni in pac me zmagujemo po custveni plati, oni pa po fizicni. Seveda pa ni vedno tako: obstajajo tudi izjeme, s katerimi se je mati narava poigrala... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|