športnica -> RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI (28.4.2010 6:13:51)
|
dobro jutrooooooooo, jaz nisem mogla spat. celo noč se se prebujala in gledal na uro kdaj bo jutro. no naredila sem še enkrat test. tokrat digitalni Clearblue in je spet plusek. [sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif]. slikca v albumčku. punce, jst vam ne znam povedat kok sm jst presrečna, moj je še vedno v tujini in se slišiva po telefonu in po skypu in kar vriska. vem, da moram počkati na jutri, da mi povedo kako in kaj, ampak punce jst sm prvič v življenjeu zagledala plusek in sem čist happy. močno upam da bo vse OK do konca. jona, upam da jutri pridem pogledat že k vam na forum, k nosečkam. držim pesti v petek, da slišiš srčka. sej veš da bo vse ok in boš uživala lepo nosečnost. držim psti da bosta dva. [sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif] špica, še malo in proglasiš lepo novico, a? še en dan. madonca, tole zaporedje mi je všeč od jone naprej [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] spominčica, ti tudi. navijam zate. vsak dan si bližje zmagi. upam da se kaj zamotiš in ti hitro mine. držim pesti da bo plusek in ti ena srečna [sm=nosecka.gif] amelia, verjamem da ko imaš enega že doma, je povsem drugače it v tele boje. je bila hčerkica tudi z IVF? hvala za navijanje. jst tut pravim, da je plusek plusek. ne pokaže se kr tako [sm=smiley1.gif] teta m, uživaš kajne? zelenjavne župce, počivanje in sanjanje. upam da ti hitro minejo dnevi do UZja, da slišiš srček in se stopiš od veselja in sreče. jst bi po moje kr jokala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bebii, tudi tebi hvala in držim pesti da ti letos zraste en velik buši. mi smo s tabo in navijamo. še malo pa greš po zdravila. sej to bo hitr. se mi zdi da je bil ravnokar začetek marca tu, ko sem začela s femodenom. res gre hitr, ko si enkrat notr. cukica, dobrodošla. tele punce so zakon, boš vidla [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] samo za vas in za pluske [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|