honey -> RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI (19.4.2010 9:02:15)
|
Joj, punce, saj vem, da se nisem tukaj nič javljala, ampak upam, da niste pozabile name. Tako, včeraj sem imela transfer, vstavili so mi 2 zarodka (ali kakorkoli že se reče). Na punkciji sem imela 22 celic, od tega je bilo 14 oplojenih, tako da upam, da bo še kakšen zamrznjenček. Zdaj pa upamo in držimo pesti, da bo šlo teh 14 dni čimprej skozi in brez problemov in da na koncu vidim [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif][sm=modricrtici.gif] ali [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] [sm=smiley1.gif] Me pa nekaj bega - v ginek. včeraj so mi rekli, da mi pripada samo 3 dni bolniške. Je to normalno, da tako malo? Ne vem, glede na to, kaj vse so mi rekli, da moram pazit, počivat in tako - pa 3 dni bolniške? Sem se sicer že naročila k svoji zdravnici, grem jutri, bom videla, kaj bo rekla. Ja, pa še nekaj me zanima - kateri dan po transferju naj bi se delal test? Meni niso nič rekli, samo 14. dan moram iti nazaj na ginek. v Lj., da mi vzajemo kri in vidijo, če sem noseča. Ampak ne vem, če bom zdržala toliko časa [sm=zmeden.gif] Se test dela že kaj prej lahko, seveda da pokaže realno?
|
|
|
|