pikica* -> kdaj? (7.7.2005 8:26:47)
|
Če se še ne čutiš zrelo za otroka, to fantu na lep način pojasni. Po moje bo razumel. Ni nekega splošnega recepta kdaj je kdo zrel za otroka. Ampak meni se zdita mlada. Mogoče sta sedaj mnenja, da je pravi čas, vendar je po moje dobro, da najprej sama kaj doživita, potem pa se odločita še za otroka. Midva trenutno pričakujeva najino prvo dete in, ko bom rodila, bom jaz stara 28, fant pa 26. In po pravici povedano, naju je ob novici, da bova starša najprej kar malo stisnilo. Ves čas sem bila prepričana, da sem na otroka čisto pripravljena, ko pa sem bila postavljena pred dejstvo, me je zvilo. Za nekaj časa adijo jadranju, smučanju, pohajkovanju v dvoje. Življenje se bo postavilo na glavo. Zdaj je kriza sicer mimo in se veseliva prihoda novega družinskega člana, ampak malo strahu še vedno ostaja.:) Zato dobro razmislita v kaj se podajata. Mogoče imata sedaj o otroku malce romantično predstavo, ampak zavedati se morata, da je to dvorezen meč. Otrok prinese ogromno veselja in sreče, vendar pa se je treba določenim zadevam na ta račun tudi odpovedati. Zase vem, da se jim pri svojih 18. ne bi bila pripravljena. Ne vem sicer kako dolgo sta skupaj, ampak najprej se poskusita sama naužit življenja, ker bosta potem otroku lahko nudila precej več.
|
|
|
|