Najboljši sosed (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Najboljši sosed (6.7.2005 15:17:31)

:zmeden::zmeden::zmeden:Uf, sem prav jezna.:grrr: Smo pred dvema mesecema naročili kavč pri "najboljšemu sosedu". Skoz so bile ene mučke in sedaj smo ga končno dočakali. Po dveh mesecih!!! In kaj prijavi prodajalec-da ta teden nimajo dostave, ker rabijo kombi, ker eno štacuno selijo. Torej nam ga lahko pripeljejo šele drug teden ali pa si sami zrihtamo dostavo.:zmeden: Pa naj se gospod Jankovič še hvali, kako so oni oh in sploh. Stranka pri njih očitno ni kralj, kot radi poudarjajo.:grrr:

zoya_ -> Najboljši sosed (6.7.2005 15:30:58)

maxica... tud jaz sem bila včeraj razočarana nad Gorenjem, ker se jim v bistvu fučka za stranke, pol naj pa Slovenci domača podjetja podpiramo... ja itak... v trgovini Gorenje nama niso hotl niti na gotovino dat popust, zakaj bi potem tam kupovala? :zmeden:
Nad Mercatorjem sem pa jaz tko al tko razočrana... kupujem v Sparu, zakaj? Ker so tam slovenski izdelki ceneje kot v Mercatorju... pa se mi zdi, da je še večja izbira...

Lumpi -> Najboljši sosed (6.7.2005 15:34:04)

ja ja, mercator naš najboljši sosed, ki svojim delavkam prepoveduje kupovanje v konkurenci......

oh ja, ta naš jankovič

Divja vijolica -> Najboljši sosed (6.7.2005 16:16:08)

Mi smo naročili pri njih posteljo in letvice in smo vse dobili drugi dan in to z brezplačnim prevozom. :bravo: Potem smo ugotovili, da je ena letvica počena. Zamenjali so nam jo takoj naslednji dan, tudi brezplačno.
Posteljo smo hoteli kupiti v Lesnini, vendar je bil prevoz okoli 7,000, pa še enaka postelja je bila dražja.

Jaz zaenkrat lahko samo pohvalim.;)

Anonimen -> Najboljši sosed (6.7.2005 19:23:05)

Maxica, od kod si? Če rabiš poceni prevoz s kombijem, ti mogoče lahko pomagam? No seveda če ga imate pri Naj-sosedu zastonj, potem se splača počakat.

Stran: [1]