sovica3
|
V pon. sem bila na pregledu - ctg - (zdej sem itak tam vsak pon.:zmeden:), pa me je vprašal, če sem že kaj razmišljala o tem, kje bi rodila. Sem rekla, da sm mislila, da bi šla v Lj., pa da kaj mi sicer on priporoča, pa je rekel, da v velikih porodnišnicah si bolj številka, v majhnih pa karynka. Pol sem ga pa jst vprašala, kje je on porodničar, pa je rekel, da v Trbovljah, da naj malo premislim glede vsega in naj mu naslednji ponedeljek povem, kako sem se odločila. Da bi potem kar datum določila, najbrž bi dobila umetne popadke al kwa. Včeraj sem klicala v porodnišnico v Trbovlje pa vprašala, če bi šla lahko malo prefirbcat, pa je rekla, da kadarkoli, da ni problema... Pa bom res šla, veš! Aja, glede spola... Ko smo imeli morfologijo ploda, je šel moj :love: zraven, pol je pa Jurca govoril, kaj vidi, aha nogice, aha rokice... Pol je vprašal, če naju spol zanima. Sva pa rekla kar ja, pa je rekel, da bo najbrž :duda::roza:, da pa ni 100%. Pol sem bila pa še na enem UZ, pa je spet ponovil, da se mu zdi, da je deklica... Tko, da mi zdaj čakamo Zojo.
|