Fizioterapija Soča (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček >> Razvoj otroka, razvojna ambulanta

Sporočilo

misamuk -> Fizioterapija Soča (28.2.2010 20:37:48)

Ojla, a mi mogoče katera lahko pomaga z informacijo, kako priti do fizioterapije v Soči (regabilitacijski center Ljubjana) ?
Zdej hodiva na FT v naš zdravstven dom, ampak imava samo 1x na mesec, ne vidim nobenega napredka, za Sočo sem pa slišala same pohvale.
Hvala za ideje.
Pozdravček.

Katy78 -> RE: Fizioterapija Soča (28.2.2010 22:19:41)

Ne vem, koliko poznaš Lj. - to je zraven ljubljanskih Žal. Če se pelješ iz Bežigrajske strani, je to na levi strani malo pred krožiščem za Žale.

Zelo pohvalijo tudi Tatjano Breznik, jaz sem Nika hotela peljati tja, ker sva toliko časa čakala na prvi pregled v RA, pa potem ni bilo treba, slišim pa same pohvale.

misamuk -> RE: Fizioterapija Soča (28.2.2010 23:22:13)

Katy78, bolj sem mislila, kako se naročiti tja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ker stanujem skoraj zraven [sm=smiley36.gif] ampak razvojna P mi je dala napotnica za NFTH v našem zdravstvenem domu, jaz bi šla pa raje v Sočo, pa moraš imet baje hude veze, da prideš k njim na NFTH.
Ampak hvala za navodila [sm=jezicek.gif]

Katy78 -> RE: Fizioterapija Soča (1.3.2010 8:11:17)

Aja, jaz sem mislila, da te zanima, kje to je. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

martin6 -> RE: Fizioterapija Soča (7.3.2010 20:42:43)

Živjo!
Jaz sem tudi hodila na Sočo 1X mesečno. Super. Je pa fino ker otroka spremljajo do 5.leta. Potem delajo neke teste. Kaj pa je narobe?
Naše dva sta imela znižan mišični tonus, mlajši pa še zvrjeno stopalo.
Sedaj sem bila še z najmlajim in je tudi malce hipotonika pa je rekla da ne potrbuje terapije saj Handling že znam, pa še veliko bolnišk in porodnišk imajo. Tako če ni kaj večjega te ne bodo vzeli.

Stran: [1]