Moyca_ -> RE: supeRR mama (1.3.2010 8:25:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: živa Zvečer sva z možem gledala eno oddajo na Kanalu A (v smilsu starševske resnice ali nekaj takega) in tudi nisva mogla verjeti. Otroci so bili čisto povprečni, kot sem jaz gledala, ena mama v trgovini sicer ni obvladala situacije, sicer pa so otroci, kot sem že rekla, počeli stvari, kot jih večina otrok. Midva sva bila najbolj presenečena nad tem, kako so starši jamrali, razlagali, kako je hudo z otroki, kako se ne razumejo med seboj (mož in žena), kako pogrešajo življenje brez otrok ipd. In vse to na n-to potenco. groooooooooozno teh oddaj ne morem gledat. Sem jih nekaj časa poskusila, ampak bi tem materam najraje primazala focn. Otroci so si prav bogi poleg njih. In ko slišim otroško cviljenje, aaaaajoj, preklopim program. Tudi naša je imela pogoste izpade, ki smojih odpravili. Tu pa tam še poskusi, ampak dobro ve, ko mislim resno. Da bi ji pa takole pustila, da mi hodi po glavi, pa ni šans. Žalostno je to, da imajo ponavadi več otrok in nobenega reda. otroci zgledajo prav nesrečno, dokler ne vstopi varuška in celo družino usmeri na pravo pot. točno tako, v večini primerov rabijo starši vzgojo ne pa otroci[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|