s5jest -> Odgovor na vlogo za vrtec (28.2.2010 17:37:34)
|
Pozdravljene! Mene pa že nekaj časa razjeda eno vprašanje in sicer je nasa situscija taka. Že pred dobrim mesecem, ko sva gledala na internetu stran od našega bližnjega vrtca, sva videla, da je eno mesto prosto (enega otroka so izpisali) in tako sva se odločila, da malega kar zdaj vpiševa, da bo tud za v jeseni bolj ziher. Potem sva cca 3 tedne nazaj oddala vlogo in že brž vodja ni hotela vzet vloge, češ da je vse zasedeno, ko sva povedala, da sva se v matičnem vrtcu že pozanimala in so rekli, da je mesto prosto, je ona mali zacvikala in vzela vlogo. Potem je še nekaj spraševala, če zelo nujno potrebujemo varstvo in da je 14 dni pred nami že en dal vlogo. Ampak na njihovi interneti strani je še tisti dan pisalo, da je prosto, potem pa so v dveh dneh napisali, da nimajo več prostih mest. Ne vem no, ampak men vse skupaj malo smrdi,.... Odgovora na vlogo pa tud še do danes ni?! Ampak jaz mislim, da bi ga moral poslat-tud, če zavrnjenega, kaj menite? Čudno je da v 14-ih dneh niso mogli spremenit, da je zasedeno, potem so pa takoj lahko. Sem pa zdaj izvedela, da ga bo zdaj začela vozit v varstvo vzg. iz tega vrtca, ki bo začela delat po porodniški. Hvala!
|
|
|
|