darilo za 3-letnico (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

_katka_ -> darilo za 3-letnico (6.7.2005 14:38:54)

Pri mojem pomanjkanju poznavanja otrok, prosim za pomoč.
Kaj kupiti deklici za tretji rojstni dan?
Najraje bi nekaj praktičnega (uporabnega). Je pa že toliko stara, da bi rada kupila nekaj takega, česar bi se mala razveselila.
Boste pomagali? Hvala.

Anonimen -> darilo za 3-letnico (6.7.2005 14:41:25)

Veš česa se je moj triletnik zadnje čase zelo razveselil? Ene take plastične ribiške palice, na ketero se ujamejo ribice. Na palici je na vrvici magnetek, ribice imajo pa po en žebljiček v ustih. Fino za zdaj, za poleti, za v bazenček ali za v banjo. Pa še za na morje ima lahko.

Anonimen -> darilo za 3-letnico (6.7.2005 14:41:27)

js sem za knjigice od rojstva dalje :) saj naša je čist vzhičena nad knjigam

lp, lara

Anonimen -> darilo za 3-letnico (6.7.2005 14:41:48)

Je pa v albumu, kako približno to izgleda.

Anonimen -> darilo za 3-letnico (6.7.2005 14:48:43)

Ta ribiška palca se je pr ns zlomila drugi dan.

Punčki lahko kupiš tisti komplet biserčkov, bunkic, zvezdic....kaj vem kaj še vse, pa vrvic, pa si niza gor in dela verižice, zapestnice....po moje ful lušno darilo.

Anonimen -> darilo za 3-letnico (6.7.2005 15:25:09)

Voščenke in risalni blok. ali pa pobarvanko in suhe barvice.

bskrle -> darilo za 3-letnico (6.7.2005 15:56:33)

Posteljico za punčke, čoln za na morje, sestavljanko, komplet za kuhanje, plastelin, zobno krtačko in kolodont, kopalke, žogo, na kateri lahko sedi in z njo telovadi, baloni so zakon ...

piščanc -> darilo za 3-letnico (6.7.2005 20:40:43)

razne muzikalične igrače, kitara, saksofon, knjigice z nalepkami in pobarvanke...

_katka_ -> darilo za 3-letnico (7.7.2005 8:45:09)

Hvala za predloge.
Včeraj sem naletela na ene cortkane 3/4 hlače. Na žalost nisem našla nobene primerne igrače. Grem danes še malo v akcijo. Vsaj barvice in risalni blok bom še zraven vzela.

Stran: [1]