Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 1.3.2010 11:37:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka na nizozemskem in danskem jih je veliko. Tudi Helmutov v Nemčiji, pri nas pa pač ne.
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 1.3.2010 13:13:23
|
|
|
|
slovenka
|
Meni je kar všeč
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 1.3.2010 19:08:19
|
|
|
|
mayci
|
Mi je še kar všeč.
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 6.3.2010 22:02:30
|
|
|
|
lananai
|
Ne, ampak mi na splošno niso preveč všeč dolga imena.
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 7.3.2010 9:16:54
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mateyka na nizozemskem in danskem jih je veliko. Tudi Helmutov v Nemčiji, pri nas pa pač ne. sigurno. odgovarjam samo na komentarje, kje je to ime "pobrala".
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 8.3.2010 12:09:57
|
|
|
|
Tonchka
|
Nevem, se mi zdi da mu nekaj manjka, nekaj na pol, rajši Sebastijan.
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 8.3.2010 12:14:14
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mateyka na nizozemskem in danskem jih je veliko. Tudi Helmutov v Nemčiji, pri nas pa pač ne. sigurno. odgovarjam samo na komentarje, kje je to ime "pobrala". nikoli bila na nizozemskem in danskem tako da ga nisem tam pobrala, res pa je da še tukaj nisem srečala otrok s tem imenom. Sebastijan je predolgo, ker ima priimek devet črk in je kar zakompliciran, tako da žal. no hvala vseeno za mnenja in predloge
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 18.3.2010 20:51:07
|
|
|
|
katipi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mateyka na nizozemskem in danskem jih je veliko. Tudi Helmutov v Nemčiji, pri nas pa pač ne. Ej, kako sem se pa zdaj nasmejala...
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 18.3.2010 21:00:44
|
|
|
|
Felicita
|
a ni bil en od Caught in the act Bastian? men drugače ime precej tuje zveni, tko da mi ni preveč všeč.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 24.3.2010 18:47:28
|
|
|
|
Mia007
|
Ne
Skozi bele oblake in tihe korake občutim, ko se vračaš k nam. Zaznam v najbolj samotni tišini novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas vem, da si tu, varuješ nas... HVALA VSEM..
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 25.3.2010 12:14:34
|
|
|
|
resnavesna07
|
sploh mi ni všeč
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 25.3.2010 12:19:37
|
|
|
|
Anonimen
|
NI mi všeč.
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 25.3.2010 12:58:17
|
|
|
|
emica2008
|
všeč
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 25.3.2010 14:23:55
|
|
|
|
poli*
|
Meni ime niti ni nekaj preveč všeč. Še bolj me pa moti, ker bosta oba z očkom imela skor isto ime Bastjan-Boštjan.
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 25.3.2010 15:30:16
|
|
|
|
3x mami
|
ni mi vsec. asocira mi na italijanski "basta" (dovolj) al pa "basti" (naj bo dovolj).
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 25.3.2010 17:39:24
|
|
|
|
janjja
|
a moj okus je premočno, nekaj podobnega kot Benjamin ali Borut..
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 24.10.2010 14:28:53
|
|
|
|
anadrejka
|
Mi imamo tudi Bastiana, in tudi njegovemu očku je ime Boštjan. Kličemo ga Basti, sam si pravi BATI. Opažam pa, da je ljudem nasploh ime všeč in si ga vsi zapomnijo. Mislim, da ste izbrali super ime. Če boste imeli še kakega fanta, moj drugi je Amadej...
|
|
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 24.10.2010 17:41:29
|
|
|
|
matejchy
|
Ni mi všeč.
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 26.10.2010 10:44:45
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anadrejka Mi imamo tudi Bastiana, in tudi njegovemu očku je ime Boštjan. Kličemo ga Basti, sam si pravi BATI. Opažam pa, da je ljudem nasploh ime všeč in si ga vsi zapomnijo. Mislim, da ste izbrali super ime. Če boste imeli še kakega fanta, moj drugi je Amadej... jeee kak dobro tudi mi ga kličemo po imeni ali Basti. jaz sem ful srečna da sva mu dala tole ime, res se mi zdi popolnoma primerno za mojega princa no ne načrtujemo še enega, nikoli pa ne veš, morda pa bo kak Amadej
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 27.10.2010 12:54:10
|
|
|
|
hmm...
|
Nevem, se mi zdi da mu nekaj manjka, nekaj na pol Enako. Ni mi všeč.
|
|
RE: Bastian, ali vam je všeč? 27.10.2010 14:57:14
|
|
|
|
sakuL
|
je med bolj novimi imeni,... meni se dopade :)
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2010 15:01:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?