Katero stekleničko? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

janastar -> Katero stekleničko? (27.2.2010 21:26:14)

Pozdravljeni!
Naša punčka je stara 6,5 meseca in bi rada, da bi pila iz teh lončkov- kupila sem jim mamovo z ročaji, ampak ima v sebi v cuclju neko plastiko in je sploh ne pogruntam. A ima katera kakšne izkušnje? Pa z drugimistekleničkami?
Koliko bi naj otrok sploh popil dnevno? Jaz se trudim, ampak punčka ni preveč zainteresirana za pitje.
Lp

bskrle -> RE: STEKLENIČKE MAM, ALI... (28.2.2010 10:16:40)

NAši ustreza Nuby, sploh, ker je mehak, pa aventove flaške.
Sicer pa se otork posotpoma uči piti,včasih cel mesec, morda je zanjo to še prezgodaj. Kaj pa po žlički?

lučka 25 -> RE: STEKLENIČKE MAM, ALI... (28.2.2010 10:26:05)

Mi smo že od začetka na Aentovih flaškah. Ker je pila že od rojstva samo iz flaške, na začetku samo moje načrpano mleko.
Tako, da tudi pri pitju druge tekočine ni bilo težav.
Smo pa pri 6 mescih probali, če bo pila iz Aventovega lončka, pa ji ni šlo. Bomo morali spte malo poskusiti.

A iz kozarca pa ne gre? Ker pri prijateljici tudi ni pil n iz flaše, ne iz "pametnega" lončka iz kozarca pa je. Zdaj pa se je že navadil piti iz lončka s slamco.

janastar -> RE: STEKLENIČKE MAM, ALI... (28.2.2010 10:27:43)

Ja sem ji nabavila tudi Nubyevo, vendar ji vse teče pod brado. Po žlički lepo je in pije tudi.
Verjetno bomo morali še počakati...
Koliko pa bi mogel sploh spiti tekočine otrok v taki starosti? Verjetno spet vsak drugače.
LP

janastar -> RE: STEKLENIČKE MAM, ALI... (28.2.2010 10:28:55)

Točno- lahko še probamo iz kozarca...

Stran: [1]