natasarobi -> RE: bhr ali ac (1.3.2010 19:21:10)
|
Šla sem na AC v Ljubljano - imela sem napotnico, vendar je bilo na računu cca 570 EUR. Tam je bila ena, ki je imela BHR (cena približno ista). Za BHR se jaz nisem odločila, ker se mi je zdelo varneje, če grem na AC, ker je večja nosečnost, malce manjša možnost za splav. Zadeva ne boli, mogoče je samo čuden občutek, ko gre z iglo notri in ven. Sama imam malceno težav, ki so se začele 5 dni po posegu - sem mislila, da gre za plodovnico, vendar je očitno prišlo do vnetja (to čakam izvide), zato sem šla na kontrolo v P. Sem pa zato sedaj doma in počivam - predvsem ležim in se ne naprezam. Stanje je dosti boljše. Sedaj ali je to od AC ali ne je pa težko rečt - mogoče ja, mogoče ne. Je pa res, da za BHR zveš prej rezultate - zveš prej kot v 19-20t, saj se le ta dela toliko prej (čakaš pa isto kot na rezultate od AC - cca 3 tedne). Je pa možnost, da ni dovolj resic in potem te lahko čaka še AC. Zame je bila težka odločitev kateri test izbrati, vendar sem se zaradi večjih tednov nosečnosti odločila za AC. Kot so druge napisale, je pa potem vprašanje Kaj pa če..... in pa seveda čakanje na izvide. Srečno, kakrkoli se boš odločila. SO pa v Lj. OK.
|
|
|
|