unlinne (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

NANA123 -> unlinne (27.2.2010 20:06:41)

Zanima ali je kdo potoval preko unline hrvaška poslali so mi ponudbo in je ugodna cena ne vem ali jo bi plačala da ne pride do kakšnih zlorab hvala 

gita10 -> RE: unlinne (27.2.2010 21:08:22)

Nisem potovala z njimi ampak redno z njimi sodelujem. Glede na to, da za vsako stranko dobro vse preverijo, da v naših krogih ( mislim hotelirjev) spada med agencije, ki imajo našo 100% podporo dvomim, da bi lahko šlo karkoli narobe. Predvsem na Jadranu so zelo dobri- dosegejo vrhunske cene, ker praktično vse skandinavce in poljaki vozijo dolj- tako, da kar se agencije tiče nimaš kaj zgrešit. Kar si pa boš zbrala pa poglej malo forume- če je kaj na Jadranu ti pa jaz lahko pomagam- ker sem 7 let delala kot spremljevalec po Jadranu in skoraj vsak hotel poznam.  
Ni pa agencija tudi pod razno muha enodnevnica - so že kar nekaj časa na tržišču.

anita4 -> RE: unlinne (27.2.2010 21:23:30)

Mi smo lani letovali na hrvaškem  preko agencije uniline, bilo je vse kot napisano, plačali smo preko banke , edino kar je pri nam šlo narobe je bilo to da je pisalo da apartma ima klimo a ko smo prišli v Poreču do agencijo , smo ugotovili da na žalost ni klime.
Lahko samo to dodam da so bili zelo prijazni in nam v trenutko našli oz. dali v izbiro dva apartmaja z klimo. Tako da priporočamo Uniline, ker se da vse lepo pogovoriti
lp
Anita

Stran: [1]