|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dovoljena zdravila med nosečnostjo
27.2.2010 18:02:17   
jaša2
Punce, povejte mi prosim, a lahk sploh vzamem pri prehladu.user posted image kolikor se spomnim, mi je pri 1.user posted image zdravnica rekla, da samo GRANOBIL (ki nič kaj ne pomaga), nobenih drugih tablet za boleče grlo, al pa kakih šumečih tablet, a la PLIVAMED, ASPIRIN C COMPLEX,...
a imam prav v spominu??

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dovoljena zdravila med nosečnostjo
27.2.2010 18:09:34   
divans1
Kakšne zeliščne septolete ali pa lekadol, pol pa mislim, da se že neha, pa seveda velikkko sadja.... Pa čimprejšnje okrevanje ti želim! user posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2010 18:12:50   
Anonimen
http://med.over.net/forum5/search.php?19,search=zdravila+v+nose%C4%8Dnosti,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=19,match_threads=0

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2010 18:13:35   
jaša2
hvala za lepe želje!!
sadje ja...od sadja in čaja se mi že počasi želodec obrača...user posted image saj bo....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2010 18:34:39   
katra55
Lahko vzameš Lekadol, za boleče grlo pa propolis.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2010 18:35:30   
katra55
Lahko vzameš lekadol, za grlo pa propolis.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2010 20:51:19   
Jessy
Evo, jaz se že nekaj časa borim s prehladom in pijem trpotčev sirup, sirup iz smrekovih vršičkov, granobil, septolete.
Pušenjak je zadnjič dobro napisal, ko je rekel, da farmacevti mislijo, da je za nosečnice primerna le kuhinjska sol, sladkor in voda. Ter da lahko uživamo vse, kar je teh variant kot so septolete.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2010 20:56:13   
Zvezdici
Tudi jaz sem sespraševala nekaj časa nazaj kaj lahko in kaj ne in sem malo pobrskala po intenetu.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5131544

čeprav mu vrjamem, sem jaz še vseeno previdna. Zaradi mojih živcev in vesti. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2010 21:03:32   
Anonimen
ne me napast, ampak.....
zenske ljube....pa kaj se pri vsakem prehladu filate s tabletiuser posted image

sama zaradi prehlada ali viroze se nisem pojedla zdravila.vroč čaj, grgranje slane vode, inhalacije...to je to.....
ne vem zakaj bi se morala basat s kemijo
saj pravijo..s tableti traja 7 dni, brez njih pa 1 teden.
res me zanima.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2010 21:52:58   
ninkica
Jaz sem tudi user posted image  in sem imela do sedaj dva močnejša prehlada.V lekarni sem dobila tablete Panthol za grlo in res zelo pomagajo,edino po okusu so zelo zanič.user posted image Propolis,ki mora biti brez alkohola in pa veliko čaja in sadja sem pojedla.Bila sem pri svoji osebni zdravnici in je rekla,da lahko user posted image jemlemo vse kar lahko vzamejo majhni otroci.
Čimprejšne okrevanje ti želimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 22:10:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2010 23:27:47   
jaša2
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ne me napast, ampak.....
zenske ljube....pa kaj se pri vsakem prehladu filate s tabletiuser posted image

sama zaradi prehlada ali viroze se nisem pojedla zdravila.vroč čaj, grgranje slane vode, inhalacije...to je to.....
ne vem zakaj bi se morala basat s kemijo
saj pravijo..s tableti traja 7 dni, brez njih pa 1 teden.
res me zanima.

a misliš, da se začnem filat s tabletami, kak mi začne malo iz nosa tečt?? saj pa nisem neumna!! mislim da si vsaka najprej začne čajčeke kuhat, pa sadje jest in podobno.... ko pa še vse drugo zravn pride, pa ne vem, zakaj bi se mogla po nepotrebnem mučit - sebe in bebiko!
ko se mene loti "prehlad", mi pač ne samo iz nosu teče, al pa me malo grlo boli ampak me prekl... FEJST boli žrelo, sinuse imam čist zafilane, glava bi skoraj poči, ušesa razbolela, komaj se vlečem okrog od slabotnosti...in glej, glede na to, da sem učiteljica - taka ne morem opravljat svojega dela!! in zase vem, da prej okrevam s kakšno kemijo, kot pa samo z vitaminčki in čajčeki!!

tak da...sorry, ampak vsaka sebe najbolje pozna, kak funkcionira v takih primerih, tak da jaz ne bi nikogar "obtoževala".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.2.2010 7:21:27   
Anonimen
jaša, sj sem sam vprasala....user posted image

ker drugace poznam folk, ki golta tablete ko bonbone.pridem k stari mami, 2x kihnem, ona mi pa pol lekarne pod nos tisci v momentuuser posted image

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2010 11:09:28   
jaša2
ja saj...mogoč sn kot občutljivauser posted image malo preveč "divje" reagirala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.3.2010 20:25:58   
Ninush
eno vprašanje, za katerega nisem vedela, kam ga uvrstit:

mislim, da sem si prehladila mehur. saj drugače sem vedno bolj občutljiva tam dol, ampak mi je vedno pomagal urološki čaj. zdaj pa ga ne upam piti, ker je precej močna mešanica.
kaj mislite, ga lahko?

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?