vrtec skupine (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

J.L. -> vrtec skupine (27.2.2010 14:48:35)

naj mi katera prosim pojasni kako je z skupinami v vrtcih!
moja pupa je bila v vrtcu že z septembrom, vendar sem jo izpisala po 2mesecih. takrat je bila v skupini od 1-2let. sedaj bomo vlogo oddali za september 2010, pa me zanima ali bo v čisto novi skupini (ob vpisu bo stara skoraj 2.5) od 2-3 let ali od 2-5let ali jo dajo tja, kjer bo prostor v skupino svojih vrstnikov???
znanka mi je povedala, da jih bojo (že obstoječe skupine) razsortirali po približni strosti, kolikor pa se spomnim z sestanka ko smo še hodili, je bilo povedano da se skupine ne bojo spreminjale. nebi namreč rada, da bi bila v skupini z prevelikimi ali spet premajhnimi! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]kako je stem?

Pi-kica 1 -> RE: vrtec skupine (27.2.2010 16:43:33)

Skupine vrtec oblikuje po lastni presoji in lastnih pravilih. Seveda so odvisne tudi od starostne strukture vpisanih otrok. 

Anonimen -> RE: vrtec skupine (27.2.2010 22:08:39)

načeloma bi morala tvoja hčerka v skupino 2-3 let (ni nujno da v tisto, kjer je bila že septembra, ker je najbrž mesto zasedeno), seveda pa je veliko odvisno od politike vrtca in kje je še kekšno mesto prosto.

J.L. -> RE: vrtec skupine (28.2.2010 9:25:33)

IZVIRNO SPOROČILO: *rebecca*

načeloma bi morala tvoja hčerka v skupino 2-3 let (ni nujno da v tisto, kjer je bila že septembra, ker je najbrž mesto zasedeno), seveda pa je veliko odvisno od politike vrtca in kje je še kekšno mesto prosto.

no če bi prišla v skupino od 2-3, bi bilo super. nebi pa rada da ima okrog sebe mlajše od 2 let.

pikapikica83 -> RE: vrtec skupine (28.2.2010 15:13:48)

To je odvisno od sistema v vašem vrtcu. Lahko bo v skupini 1-3 (kar pomeni, da bodo nekateri mlajši, kakšen pa tudi starejši), lahko 2-3, kjer bodo vsi podobne starosti. Redki vrtci imajo kombinirane skupine od 1-5 let. Odvisno kako je pri vas in kako velik vrtec je. Vprašanje je pa seveda, ali boste vrtec sploh dobili, ker deklica še vedno sodi v prvo starostno skupino. Kakšen podatek več, pa bom znala tudi kaj več povedati.

Stran: [1]