resnično srečna -> RE: *mRRhe2010* (8.4.2010 11:12:53)
|
he he Hekta jest teb povem ko bom službo dobila...no o teb pa jest že vse skor vem (tud kdaj imaš hudiča na obisku he he)... jao temo pa imate...pomlad pa tipi pa ex sošolci in prve ljubezni...oh ja...sem med tistimi, ki jih pomlad ne meče...letos za spremembo...vsaj ne še... Franci je pa...eh mal sem ga na pase dala...nikol pa človek ne ve kdaj bo spet aktualen... je pa kerenska kriva, da se mi sline cedijo...pa mal so me spomini preplavili...jah ja...Riblja čorba...sem en tak zaljubljenec v njih...pa bila na kar nekaj koncertih...in oh ja...recimo da je tudi tale men všeč...pa ne samo zaradi riblje čorbe ampak tudi zaradi nekoga, ki mi jo je velikokrat pel... http://www.youtube.com/watch?v=2VHWLXLddXo&feature=related oh ja pa smo tam...babe... moja taščica je boga...čakam, da njen zdravnik pride v službo...se mal bojim, da ima zapoznelo prašičkovo...no ja...bomo pa še to prestali...v glavnem sedaj težko diha...če zakašlja jo vse boli...leži že 4i dan...torej čisto preveč hudo je...in temperatura okrog 39, ki ne pade niti po paracetamolu... Shorty kako oče??? držim pesti... pip
|
|
|
|