Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (4.4.2010 6:55:31)
|
Dobro jutro. [sm=kava.gif] Se opravičujem za včerajšnjo odsotnost. Zbudila sem se šele ob 14-ih popoldan (s Shorty sva prišli domov ob 4-ih zjutraj), potem sem se dve uri ukvarjala z iskanjem ključev (uspelo mi jih je izgubiti - no, potem smo ugotovili, da sem jih pozabila v lokalu, kjer smo bile jaz, Shorty in Klemy na kavi [sm=smiley29.gif]), nato pa sem se vrgla pred TV, zadremala nazaj in se zbudila okrog 20-ih, ko je g. Mož ležal poleg mene, gledal FoxCrime in jedel palačinke - jaz sem še leže samo stegnila roko in začela jesti [sm=smiley36.gif]. Ob 21-ih pa nazaj v lokal po ključe in na kavo s Shorty. Hudič babji me je potem spet uspel zvleči v "Francija" - muzika definitivno boljša kot dan predtem, ampak za na plesišče pa nisem bila, pa še cel večer sem preživela ob Coca Coli. In ob 01:30 sem bila že doma. Tokrat g. Možu vsaj ni bilo treba vstati sredi noči, da bi mi odprl vrata [sm=smiley36.gif]. Danes sem pa bolj zgodnja izključno zato, ker ne mislim prespati še ene drike F1. [sm=smiley24.gif] IZVIRNO SPOROČILO: rija čeprav nisem mrha Glede na to, da na splošno SI mRRha, pa mogoče lahko postaneš tudi tukaj. [sm=smiley2.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR očitno imam več kondicije Ženščina - a si ti opazila, da si mlajša od mene? [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|