Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (21.3.2010 8:20:09)
|
Dobro jutro. [sm=kava.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Onnasis KERENSA.... HVALA KER SI ME POKLICALA Obisk Supernove (in posledično tudi klic) je včeraj odpadel in to zato, ker sem tekom dneva bolj podrobno prebrala navodila nagradne igre (za Kio ProCeed) - pisalo je, da "nagrajenec sam plača akontacijo dohodnine v znesku 25% nagrade". Kia je vredna skoraj 12.000€, torej bi morala jaz, če bi jo dobila, plačati 3.000€, ki jih pa nimam. Čemu torej igrati, če pa nagrade ne moreš prevzeti? [sm=smiley24.gif] Danes je pa 1. spomladanski dan, a ne? [sm=bravo.gif] Vreme mi zaenkrat ni všeč (oblačno), torej bom dopoldan spremljala Planico (kakor včeraj), popoldan pa bova z g. Možem (danes dela samo do 14-ih) končno sestavila v četrtek kupljeno omaro. Zvečer pa obvezno ogled 1. oddaje "Slovenija ima talent" - me prav zanima, kdaj bodo pokazali tisto mamico treh otrok iz okolice Celja (za katero zaenkrat navijam), ki je na avdiciji zapela "I will alwaysw love you". Sicer smo imeli navodila, kdaj in kako ploskati, ampak pri njej smo pa spontano vstali in ploskali, tako fajn je bila.
|
|
|
|