madela -> RE: *mRRhe2010* (19.3.2010 9:23:21)
|
Kerensa,mislim da bo dovolj en voziček[sm=smiley36.gif] Daj malo povej,kako sepoutiš z novimi nohti in kako to sploh zgleda,na rokah...pa ne mislim vizuelno,ampak ,a lahko s tem sploh kaj delaš normalno...recimo pomivanje posode? Jaz bi jih tudi imela,ker pri mojih je tako,da komi zrastejo v dolžino,postanejokrhki in semi cepijo in lomijo [sm=smiley13.gif] Saj če ne bi rabla pilit,bi še se obdržalo,sam ne vem kakšne nohte bi imela brez pilice [sm=smiley36.gif] Arwenko,jaz pa čakam in čakam,da mi pripelješ kužka [sm=smiley36.gif] Lepo se imejte na dopustu.[sm=smiley1.gif] In ko je že govora o kužkih...še isti dan,ko sem tukaj spraševala za čivavo,da bi jo mi kupili in jo lahko v krizi dam tudi sestri,ki si jo želi...no popoldan sem zvedela,da si jo je en dan prej kupila [sm=smiley1.gif] Tako,da sedaj pa ne bo šlo kar tako na hitro,sploh ne...zdaj bom malega po več letih spustila k psu in bomo videli kakšna bo reakcija in seveda še enkrat bom prosila za testiranje...ga imamo čez dva meseca[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|