RE: *mRRhe2010* (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:00:16)

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
Pol pa je g. Mož zmagal... žal...

Samo do pojutrišnjem... otroški dodatek je nakazan na moj TRR. [sm=smiley36.gif]

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:03:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Pol pa je g. Mož zmagal... žal...

Samo do pojutrišnjem... otroški dodatek je nakazan na moj TRR. [sm=smiley36.gif]

Ja, ja...on pa pooblaščenec na njem[sm=jezicek.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:06:56)

Ne, ni [sm=smiley1.gif], pa še v petek bo cel dan v službi in ne bi mogel dvigniti, četudi bi jaz po kakšnem čudežu pozabila doma kartico. [sm=smiley36.gif]

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:11:10)

Ne, ni [sm=smiley1.gif], pa še v petek bo cel dan v službi in ne bi mogel dvigniti, četudi bi jaz po kakšnem čudežu pozabila doma kartico. [sm=smiley36.gif]

Veš, da si pametna, ko strela...vdariš točno tam kjer moraš! Bravo! Joj, da mi je bit vsaj malo Kerense...[sm=smiley17.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:12:49)

Pa četudi ostane doma na bolniški in jaz pozabim kartico, on ne ve PIN kode. [sm=smiley36.gif]

Se bo moral kar sprijazniti, da bom imela jaz v petek nove škornje.

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:14:08)

Pa ja ne boš nosla starega plašča (bunde) k novim škornjem?!

noranate -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:14:58)

Punce, Sorry, sem bila odsotna, ne po lastni krivdi. Ko sem hotela poslat odgovor, me je začel za RR ignorirat, pa up. ime , geslo.... Pol pa ni hotu prjet. ma ga zima daje al pa skleroza[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Sem pa skuhala, pa mal spucala,... pa čvekala v mislih z vami.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:15:48)

To pa bom, ker mi je full všeč, ampak moram pa kupiti škornje, ki bodo pasali k njemu. [sm=smiley1.gif]

noranate -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:19:58)

O, jaz sem si pa prejšnji mesec privoščila plašček. sem bila pa zadnjič v Borovu in so mel fantastične visoke semiš škornje z fulll sexi peto, še bolj sexi in mamljiva je bla cena, žal čist nobeni niso bli moje številke. Sem tam pihala in iskala, pa nič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Ohhhh, še zdaj jih ne morem izbit iz glave[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:20:41)

To pa bom, ker mi je full všeč, ampak moram pa kupiti škornje, ki bodo pasali k njemu. [sm=smiley1.gif]

Boš našla take lepe škornje?[sm=smiley9.gif]

Colt, ta je pa meni osebno ful pri srcu. Pa pojma nimam zakaj. Tak, tak dobra

http://www.youtube.com/watch?v=SpZ9gEKBoYI

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:21:46)

Beli morajo biti, ostalo bom pa še videla.

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:25:30)

Beli morajo biti, ostalo bom pa še videla.

Čakaj, zdaj sem se pa zgubla... A beli škornji pašejo k njemu? Zdaj pa ne vem al je črn al je bel ta tvoj gospod[sm=smiley1.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:26:28)

Zdaj pa ne vem al je črn al je bel ta tvoj gospod[sm=smiley1.gif]

A še govoriva o g. Plašču? [sm=smiley1.gif]

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:28:40)

Zdaj pa ne vem al je črn al je bel ta tvoj gospod[sm=smiley1.gif]

A še govoriva o g. Plašču? [sm=smiley1.gif]

Je...emti, spet blont moment. Prisežem, da sem včeraj samo narastek pobarvala! Ne, mene si zgubila nekje na pol poti do Trojan. Sem pri onem postu "da le pašejo k njemu"....mislila, da h gospodu Možku. Jojmene, baba tumasta (prevod; neumno ženšče...[sm=jezicek.gif])

Klemy82 -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:30:03)

Jao, danes sem pa popularna, vsi možni ljudje me kličejo, me že ušesa bolijo...mobitel mi bo pregorel...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Jst pa že od včeraj nekaj tuhtam pa ne stuhtam v čem je vic.
Ve k ste tolk pametne, že parkrat se mi je zgodilo, da mi je šofer na avtobusu zaračunal manj, kot bi morala plačat. Oz, izdal mi je karto za 2 postaji prej, kot sem mu rekla in toliko sem tudi plačala, peljala sem se pa do tja, kot sem hotela it. Dobro, razumem, da če pride gor kontrolor, najebem jst, ker mi je šofer izdal karto do tja, kot mi jo pač je, jaz sem se pa peljala dlje... ampak zgodilo se mi je že parkrat, pri različnih šoferjih in različnih prevoznikih. Na začetku sem mislila, da se je šofer zmotil in sem mu še enkrat rekla, do kam bi šla, pa je rekel, da že ok... Ja, pišuka, a njim ni v interesu da skasirajo čimveč?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

madela -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:30:33)

Oooo,o čevljih je govora [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

A je še kateri tak problem kupit kake čevlje,ali kaj za obleči,ker jaz se namreč od 10 trgovin pri najmanj 9 obrnem že skoraj pri vratih,sploh ko iščem čevlje [sm=zmeden.gif]

Ne vem,a sem tako izbirčna,ali pa ne slidm več novi modi [sm=smiley36.gif]

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:32:03)

Klemy, ja bit lep in hkrati dobra "baba" je včasih nevarno...sploh, če pride kontrola![sm=jezicek.gif]

Klemy82 -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:32:33)

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Oooo,o čevljih je govora [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

A je še kateri tak problem kupit kake čevlje,ali kaj za obleči,ker jaz se namreč od 10 trgovin pri najmanj 9 obrnem že skoraj pri vratih,sploh ko iščem čevlje [sm=zmeden.gif]

Ne vem,a sem tako izbirčna,ali pa ne slidm več novi modi [sm=smiley36.gif]

Jaz imam točno tri trgovine, kamor grem kupovat cunje in dve, kamor grem po čevlje. In če tam ni nič všečnega, drugam sploh ne grem gledat... škoda časa... je pač neka čudna moda, ki mi ni všeč...

Klemy82 -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:35:13)

Klemy, ja bit lep in hkrati dobra "baba" je včasih nevarno...sploh, če pride kontrola![sm=jezicek.gif]

Japajade, kaj ti misliš, da jst hodim na bus z dekoltejem do popka in kiklo pod brado al kaj?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Res sem huda baba, sploh v tem mrazu, ko zavita v bundo, šal, vsa zabuhla in rdeča v faco z razpihano čupo od vetra pridem na bus. Za otroke strašit prej kot kaj drugega.

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:36:20)

Je...emti, spet blont moment. Prisežem, da sem včeraj samo narastek pobarvala! Ne, mene si zgubila nekje na pol poti do Trojan. Sem pri onem postu "da le pašejo k njemu"....mislila, da h gospodu Možku. Jojmene, baba tumasta (prevod; neumno ženšče...[sm=jezicek.gif])

G. Mož je pa črn. Tipičen čefur. [sm=smiley36.gif]
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Ve k ste tolk pametne, že parkrat se mi je zgodilo, da mi je šofer na avtobusu zaračunal manj, kot bi morala plačat. Oz, izdal mi je karto za 2 postaji prej, kot sem mu rekla in toliko sem tudi plačala, peljala sem se pa do tja, kot sem hotela it. Dobro, razumem, da če pride gor kontrolor, najebem jst, ker mi je šofer izdal karto do tja, kot mi jo pač je, jaz sem se pa peljala dlje... ampak zgodilo se mi je že parkrat, pri različnih šoferjih in različnih prevoznikih. Na začetku sem mislila, da se je šofer zmotil in sem mu še enkrat rekla, do kam bi šla, pa je rekel, da že ok... Ja, pišuka, a njim ni v interesu da skasirajo čimveč?

Klemy, Klemy, ti pa res ne veš, kako se biznis dela v recesiji... Če bo šofer "dokazal", da njegova linija nima profita, jo bodo ukinili. Prerazporediti ga nimajo kam (ker imajo že drugih dovolj, za odprtje nove linije pa nimajo denarja), zato ga bodo poslali na čakanje - in on bo lepo za znesek minimalne plače sedel doma, namesto, da bi delal. [sm=smiley1.gif]
A je še kateri tak problem kupit kake čevlje

Po kaj bolj fancy grem v "American way", po navadne čevlje pa v Deichmann ali Humanic - in nimam nobenih težav.

madela -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:36:42)

Jao, danes sem pa popularna, vsi možni ljudje me kličejo, me že ušesa bolijo...mobitel mi bo pregorel...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Jst pa že od včeraj nekaj tuhtam pa ne stuhtam v čem je vic.
Ve k ste tolk pametne, že parkrat se mi je zgodilo, da mi je šofer na avtobusu zaračunal manj, kot bi morala plačat. Oz, izdal mi je karto za 2 postaji prej, kot sem mu rekla in toliko sem tudi plačala, peljala sem se pa do tja, kot sem hotela it. Dobro, razumem, da če pride gor kontrolor, najebem jst, ker mi je šofer izdal karto do tja, kot mi jo pač je, jaz sem se pa peljala dlje... ampak zgodilo se mi je že parkrat, pri različnih šoferjih in različnih prevoznikih. Na začetku sem mislila, da se je šofer zmotil in sem mu še enkrat rekla, do kam bi šla, pa je rekel, da že ok... Ja, pišuka, a njim ni v interesu da skasirajo čimveč?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Klemy,pojma nimam [sm=zmeden.gif] Mogoče,pa se postajama enako reče,ena sever ena jug?
Drugič pa vprašaj šoferja,zakaj ti ne računa polne karte [sm=smiley1.gif]

madela -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:39:36)

Po kaj bolj fancy grem v "American way", po navadne čevlje pa v Deichmann ali Humanic - in nimam nobenih težav.

Kje pa je ta trgovina [sm=smiley1.gif] Prvič slišim zanjo! Jaz največkrat kupim v Massu,pa še tam velikokrat ne najdem tega kar hočem [sm=smiley19.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:40:21)

Kje pa je ta trgovina

Klet hale A v BTC-ju.

madela -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:40:27)

Japajade, kaj ti misliš, da jst hodim na bus z dekoltejem do popka in kiklo pod brado al kaj?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Res sem huda baba, sploh v tem mrazu, ko zavita v bundo, šal, vsa zabuhla in rdeča v faco z razpihano čupo od vetra pridem na bus. Za otroke strašit prej kot kaj drugega.

Klemy,zdaj sem se pa nasmejala [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Klemy82 -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:41:26)

Ve k ste tolk pametne, že parkrat se mi je zgodilo, da mi je šofer na avtobusu zaračunal manj, kot bi morala plačat. Oz, izdal mi je karto za 2 postaji prej, kot sem mu rekla in toliko sem tudi plačala, peljala sem se pa do tja, kot sem hotela it. Dobro, razumem, da če pride gor kontrolor, najebem jst, ker mi je šofer izdal karto do tja, kot mi jo pač je, jaz sem se pa peljala dlje... ampak zgodilo se mi je že parkrat, pri različnih šoferjih in različnih prevoznikih. Na začetku sem mislila, da se je šofer zmotil in sem mu še enkrat rekla, do kam bi šla, pa je rekel, da že ok... Ja, pišuka, a njim ni v interesu da skasirajo čimveč?

Klemy, Klemy, ti pa res ne veš, kako se biznis dela v recesiji... Če bo šofer "dokazal", da njegova linija nima profita, jo bodo ukinili. Prerazporediti ga nimajo kam (ker imajo že drugih dovolj, za odprtje nove linije pa nimajo denarja), zato ga bodo poslali na čakanje - in on bo lepo za znesek minimalne plače sedel doma, namesto, da bi delal. [sm=smiley1.gif]

Hmmm.. a misliš? No, samo potem mora pa kar gratis začet vozit ljudi, ker pri polnem avtobusu ne vem, kako mu bo ratalo, pa če gremo vsi na eni postaji dol.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>