Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 11:36:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Je...emti, spet blont moment. Prisežem, da sem včeraj samo narastek pobarvala! Ne, mene si zgubila nekje na pol poti do Trojan. Sem pri onem postu "da le pašejo k njemu"....mislila, da h gospodu Možku. Jojmene, baba tumasta (prevod; neumno ženšče...[sm=jezicek.gif]) G. Mož je pa črn. Tipičen čefur. [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Ve k ste tolk pametne, že parkrat se mi je zgodilo, da mi je šofer na avtobusu zaračunal manj, kot bi morala plačat. Oz, izdal mi je karto za 2 postaji prej, kot sem mu rekla in toliko sem tudi plačala, peljala sem se pa do tja, kot sem hotela it. Dobro, razumem, da če pride gor kontrolor, najebem jst, ker mi je šofer izdal karto do tja, kot mi jo pač je, jaz sem se pa peljala dlje... ampak zgodilo se mi je že parkrat, pri različnih šoferjih in različnih prevoznikih. Na začetku sem mislila, da se je šofer zmotil in sem mu še enkrat rekla, do kam bi šla, pa je rekel, da že ok... Ja, pišuka, a njim ni v interesu da skasirajo čimveč? Klemy, Klemy, ti pa res ne veš, kako se biznis dela v recesiji... Če bo šofer "dokazal", da njegova linija nima profita, jo bodo ukinili. Prerazporediti ga nimajo kam (ker imajo že drugih dovolj, za odprtje nove linije pa nimajo denarja), zato ga bodo poslali na čakanje - in on bo lepo za znesek minimalne plače sedel doma, namesto, da bi delal. [sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: madela A je še kateri tak problem kupit kake čevlje Po kaj bolj fancy grem v "American way", po navadne čevlje pa v Deichmann ali Humanic - in nimam nobenih težav.
|
|
|
|