madela -> RE: *mRRhe2010* (9.3.2010 11:17:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Ja, jaz pa sem tvoj ženski klon. Kolikor sem zasledila si aviatičar v vseh ozirih. Jaz pa pametujem že kar nekaj let (še pred sinkom), da si želim, da bi moj sin postal pilot kakšnega lovca, ker mi je edina želja v življenju peljati se z njim. Pa drugače (razen, če se sinko usmili svoje stare mamice) te šanse žal nikoli ne bo...[sm=smiley19.gif][sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif] He he Hektorina [sm=smiley36.gif] Če si ti slučajno uresniči pa ne pozabi še name,ker tudi jaz bi se peljala s kakim lovcem [sm=smiley14.gif] Sicer je mali len, ko špura, ni šanse da bi shodil (pri 15 m), mogoče se bo rale vozil, al pa bog daj letel!!![sm=jezicek.gif] In seveda, vse mRRhe gremo gor, ker mam vtis, da bom taka kontrol mama in bom tud tam mogla malo nadzirat. Z vašo pomočjo![sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Mojga malega pa kar zanimajo te leteče stvarce,sploh od takrat,ko sem ga peljala na miting[sm=smiley36.gif] Sam on ne bo smel letet[sm=smiley13.gif] Najmlajšega je pa tako ali tako skoraj kap,ko je f-16 mimo prihrumela [sm=smiley1.gif] Komaj akam letošnji miting [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|