|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
6.3.2010 9:31:13   
madela
Dobro jutrouser posted image

No mene pa danes ne čaka nič posebnega. Zjutraj so me otroci zbudili s groznim topotanjem nog,ko so se lovili po satnovanju user posted image ,prejle so se po telefonu napovedali obiskiuser posted image
Jaz pa razmišljam,da bi šla danes kupit kolesa še za tamala dva. user posted image

Tu v Celju je sicer tudi sonček,ampak mrzlooooo in po resnici povedano mi sploh ni za ven v ta mraz.

Povejte,tiste ki ste gledale Sever in Jug,a se to splača gledat user posted image
Muco,pa nisem ravno tak mladiček,recimo,če primerjam s Kerenso,ki je to že gledala user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.3.2010 10:20:39   
noranate
Dan user posted image . madela zunaj na sončku je prav prijetno. Ta mali sem ravno pripeljala novo kolo, to je veseljeuser posted image . Drgač pa sem preživela včerajšnjo invazijo malih deklic (beri pošasti user posted image ) na mojo psiho.  po petih urah rajanja sem že posivela, je blo pa luštno, koš dariluser posted image . Ni mi jasno, se mi zdi da smo dobival zares velika darila (po vrednosti). V kakšni vrednosti vi kupujete sošolcem vaših otrok darila?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.3.2010 10:21:26   
noranate
Aja, Sever in jug nadaljevanka. Sem spremljala, je fajn, sam meni gredo te vse nadaljevanke na jetra, ker se vlečejo kot jara kača. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.3.2010 10:29:22   
Anonimen
Dan! Mrzlo, ampak sma z g. možem sva hodila na biotržnico. Zanimivo, pa hitro se komot zgubiš €. Lep dan.

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
6.3.2010 10:43:57   
Klemy82
Dan. Lep je dan, jst sem pa jezna ko sam satan. Moj mi je včeraj živc ven potegnil..pa je mislil, da do danes zjutraj bo vse čudovito in oh in sploh fajn...ma, ja...za koga že? user posted image Gospod sedaj že dve uri kupuje kruh, jst sem mu pa celo torto naredila za fešto danes...na kateri me ne bo, ker delam. PA ko da se kdo kaj preveč sekira zaradi tega, ane... se pa tud jst ne bom. Za nč več.

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 530
6.3.2010 11:16:11   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: noranate
V kakšni vrednosti vi kupujete sošolcem vaših otrok darila?

Do 10€.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.3.2010 13:26:13   
Shorty_
Jutro!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 532
6.3.2010 13:44:00   
Kerensa*
Dober dan. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 533
6.3.2010 13:55:29   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Dober dan. user posted image
jutro user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 534
6.3.2010 15:48:55   
viroza
Mater prnas sneži ko utrgano.Pa da po.....user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 535
6.3.2010 15:49:51   
Kerensa*
Pri nas je delno oblačno, veter se je umiril, padavin nobenih... Viroza, ničesar ne pošiljaj sem!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 536
6.3.2010 15:52:53   
viroza
Ppppprrrroooossssiiiiiimmmmmm mi je čisto mdan pokvarlo do konca  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.3.2010 16:17:42   
noranate
imamo še vedno sonček, mal se sicer oblaki vlečejo, ampak je super, tud hladen veter nam ne smetauser posted image . Pečem kruh in čakam prve obiske (spet)user posted image . Me nekaj daje, sem že dva dni na lekadolčkih in septoletkah, upam da zdržim do ponedeljka.
Lepo se imejte in lep večer vam želimuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 538
6.3.2010 19:08:48   
Arwenko
Ojla...vstala ob 6.00h in preživela čudovit dan na pasji razstavi v Grazu. Nažalost nisem prodala nobenega mladiča in z mojim nisva zmagala, imela sem pa super družbo in temu primerno lep dan.

Moj pa mi boleha doma, je cel dan ležal z vročino in bolečim grlomuser posted image

Jutri pa na kosilo k moji familiji...tako da bomo cel dan v MB predvidoma.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.3.2010 20:49:23   
Kerensa*
Jaz sem pa full dobre volje. Ko je g. Mož prišel iz službe, mi je kupil novo pisalno mizo! user posted image V črno-srebrni kombinaciji, kakor bo na koncu tudi cela soba. Pa črn pisarniški stol z naslonjali za roke . user posted image

Prejle sva jo skupaj sestavila, napeljala kable, naštimala zvočnike, notebook,... edino printer ne paše na mizo - moram kupiti črnega. Pa namizno lučko tudi črno. user posted image

Danes bom najbrž dolgo pokonci, ker se full dobro počutim v novem kotičku.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 540
6.3.2010 20:54:36   
Shorty_

Jaz sem pa full dobre volje. Ko je g. Mož prišel iz službe, mi je kupil novo pisalno mizo! user posted image V črno-srebrni kombinaciji, kakor bo na koncu tudi cela soba. Pa črn pisarniški stol z naslonjali za roke . user posted image

Prejle sva jo skupaj sestavila, napeljala kable, naštimala zvočnike, notebook,... edino printer ne paše na mizo - moram kupiti črnega. Pa namizno lučko tudi črno. user posted image

Danes bom najbrž dolgo pokonci, ker se full dobro počutim v novem kotičku.

Kerensa dej piklikaj na msn ali skypeuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 541
6.3.2010 20:56:39   
Kerensa*
Bom na MSN... samo, da na RR pregledam, kaj sem "zamudila" v tem času, ko me ni bilo gor. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 542
6.3.2010 20:57:03   
Onasiss
dan...

da se javim po dolgem cajtu...

shorty...držim pesti, da tvoj bratec čimdlje prileze na talentu...

kerensa...vau ... nova pisarna.... Upam, da boš sedaj povečala uradne ure...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 543
6.3.2010 20:57:55   
Onasiss
arwenko... škoda, da nisi nič iztržila na razstavi, pa drugič....kako družbo si to imela???

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 544
6.3.2010 20:59:19   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss
kerensa...vau ... nova pisarna.... Upam, da boš sedaj povečala uradne ure...user posted image user posted image user posted image

O, bom, bom user posted image ... mater, ampak nate sem pa čisto pozabila. user posted image Evo, jutri se spravim pregledat tisto, o čemer sva se menili. Če ni že prepozno, mater. user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.3.2010 21:06:39   
Onasiss
že že... user posted image ...čeprav mam mal cajta za šoping, tud takrat ko grem sam po cukr kaj preveč nabavim....user posted image ...sicer pa nič bat, bomo zrihtal tako, da bo prav...saj veš imamo "vse na dohvat ruke"....user posted image user posted image user posted image user posted image  ej ampak tale mi je ena ta najtaboljših....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 546
6.3.2010 21:08:02   
Kerensa*
Kaj to - a "dohvat ruke"? user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 547
6.3.2010 21:10:00   
Onasiss

Kaj to - a "dohvat ruke"? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.3.2010 21:12:09   
Kerensa*
To naši čefurji kar naprej brbljajo. user posted image

Daj ti, bančnica, še meni eno malenkost, ko si ravno tukaj... Če vzameš limit (osnovni), to pomeni, da si v dovoljenem minusu. Kaj se pa zgodi z limitom, če ti banka po nalogu sodišča blokira TRR?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.3.2010 21:23:51   
Onasiss
A dej no... a si moja prijateljica al nisi? Pa ne tukaj no....user posted image user posted image user posted image  A veš kok sem sita teh limitov....user posted image user posted image user posted image

Sicer pa...a si kaj izvedela o "tisti" zadevi v zvezi s kamikazo??? Sem te pol nazaj klicala pa se nisi javila....če kaj rabiš se lahko privat vse zmenive...v službi malce težje.

Če imaš blokiran OR ti limit vseeno ostane, ne glede na to kakšna zadržana sredtav imaš na OR.

So what....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?