Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (5.3.2010 15:44:09)
|
Točno ob 14-ih je v LJ istočasno sijalo sonce + snežinke so naletavale. [sm=jezicek.gif] Sem pa nazaj iz sprehoda po BTC-ju. Pred nekaj dnevi sem namreč odkrila svoj stari, filatelistični album in spet me je zagrabilo zbirati znamke. Pa sem šla v City Park po nov album in na Pošto po kup novih, priložnostnih znamk. V starem albumu sem zagledala prvo slovensko, osamosvojitveno znamko - stala je takratnih 5 SIT in komaj čakam sejem Collecta, ki bo konec meseca, da vidim, koliko je vredna sedaj. Sem se pa spomnila svojega takratnega cilja - zbrati vse slovenske znamke. Da vidim, če mi bo tokrat uspelo. V trgovini Accersories imajo 50%-ni popust in kupila sem si lepo, "zlato" zapestnico, v Leonardu pa še Edigs za svoj planner. Svojega g. Moža sem vzela s sabo in kaj si je kupil on? Komplet 10-ih kuhinjskih krp v Intersparu. [sm=jezicek.gif] Potem sva pa zavila še na eno pivo v Sedmo luknjo in evo me zdaj doma. Počivam in čakam na 1. del nadaljevanke "Models inc." na TV3. Aja, pa še v banki sva se ustavila. Čisto iz firbca, če lahko moj g. Mož na svojo plačo dobi kaj kredita. Pa so nama povedali, da tega sicer ne more, so nama pa popolnoma nepričakovano dali osnovni limit (g. Mož ga ob odprtju TRR ni vzel) v višini polovice njegove plače. Seveda sva ga takoj lahko dvignila na blagajni in upam, da bo jutri, ko gre v službo, denar pustil doma. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|