Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (4.3.2010 20:00:18)
|
I'm back... [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: mojamura kako se naučiš biti bich, mislim po karakterju Težko, če nimaš tega že prirojenega. Jaz na srečo imam (no, nasprotniki bi rekli, da naj žalost [sm=smiley36.gif]). Moraš pa biti dovolj sebična oz. samozavestna, da si zmožna postaviti svojo rit pred tuje riti in da to potem še vedno smatraš kot dobro lastnost. IZVIRNO SPOROČILO: madela Jaz imam rojstni dan maja Katerega mama?IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 S čim spravite šmir, mast, olje in podobne pujsarije ven iz cot? Načeloma kar cunje stran pomečem, ker se mi ne da s tem zaje*avat. Ampak bele usnjene jakne (umetno usnje - skaj), na katero mi je Mladič odtisnil vijolično štampiljko, pa ne bom vrgla stran. Bo šla v čistilnico, pa naj flek spravijo dol, kakor vedo in znajo. Shopping je pa kar uspel, no, moram reči. Že res, da je trajal tri ure in pol [sm=smiley29.gif] (Lidl, Eurospin, Kik + ogled treh novih trgovin v City Parku), ampak rezultat je kar spodbuden. 5 kg krompirja sem dobila za 1€, 1kg lazanje (že pripravljene, samo še za v pečico) za 3€, raviole po 0,45€ (za 250g), 1kg posebne salame za 1,69€ in tako dalje. No, zapravila sem cca. 40€, domov pa prinesla res konkretne količine hrane. Pa še vžigalnik s svojim znakom horoskopa (škorpijon) sem dobila za 1€. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|