GLISTE (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


skopčevka -> GLISTE (26.2.2010 19:20:46)

Prebrala sem že kaj so gliste,pa me zanima kako se prebolijo a so kej nevarne ,se morda lahko prenesejo na odraslo nosečo osebo,in kako se sploh dobijo!!!hvala za odg!




SMT3 -> RE: GLISTE (26.2.2010 19:27:16)

Moji hčerki so se ponavljale,tako da smo potem vsi v družini dobili tablete.
Nevarne......Moji punčki je bilo slabo,bolel jo je trebuh,ni imela apetita.Od moje znanke hčerki so že začele lest v luliko.So ponoči leteli v dežurno.Tudi moj zdravnik je to potrdil[sm=zmeden.gif]

Vse je treba preprat na 60 stopinj.




tasa_m -> RE: GLISTE (26.2.2010 20:08:32)

Gliste se zdravijo s tabletami, katere se dobijo na recept.




bibalaza -> RE: GLISTE (27.2.2010 17:25:28)

zdravo, nosečnici gliste same po sebi niso nevarne (vsaj to so meni lani rekli ko smo imeli tako situacijo). Če se bojiš da si okužena pač nesi blato na testiranje pa boš mirno spala.
okužen otrok lahko preko rok prenese gliste vsem družinskim članom.  kot so že napisale je običajno izguba apetita, slab zadah, utrujenost, bolečine v trebuščku in povečana želja po sladkem. Dobi se tabletke proti glistam in sicer vermox dobi pa se jih samo na recept, jemlje se jih tri dni. Fino je da se potem res dobro prepere vsa posteljnina, brisače, pidžame..skratka vse kar bi lahko prišlo v stik z glisticami. iz telesa se lahko mrtve gliste izločajo mislim da še 14 dni.




Stran: [1]