tricikel ali poganjalec? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Katy78 -> tricikel ali poganjalec? (26.2.2010 17:17:45)

Kaj se vam zdi bolj primerno za 15-mesečnika - tricikel (s potisno palico oz. drogom) ali poganjalec?

Nekateri tricikli imajo varnostni obroč, kar se mi zdi, da bi bilo pri našemu živčku pametno imeti...

Ne vem, bolj kot berem prednosti/slabosti poganjalca ali tricikla, bolj sem zmedena... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 




golla -> RE: tricikel ali poganjalec? (26.2.2010 22:01:39)

Kakor komu. Sama grem najraje v trgovino skupaj z otrokom, mu nastavim vozila in s tistega, kjer ga ne spravim več dol, vzamemo[sm=smiley36.gif]. Ponavadi gremo v trgovino, da sprobamo nekaj kar je meni všeč, pa se ponavadi niti noče vsesti nanj, zato se mi zdi brezveze kupiti nekaj, kar je všeč meni in ne njemu. Tako da smo po dolgih trmarjenjih in jokanjih v trgovinah enostavno spremenili taktiko in vsi smo zadovoljni[sm=bravo.gif]. Meni osebno so najbolj všeč tricikli in poganjalci v trgovini igrarija.com.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.2.2010 0:30:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




živa -> RE: tricikel ali poganjalec? (27.2.2010 13:42:49)

Za na sprehod tricikel. Mi smo ga imeli namesto vozička, še preden sta shodila. Poganjalec pa za pred hišo, blok, na igrišče ipd. Ker od mojih noben ne bi daleč prišel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - so pa seveda tudi drugačni otroci, ki so kot rojeni na poganjalčku. Ampak to greš potem na sprehod res nekam, kjer ni avtov, ker bi npr. jaz svoja dva zelo težko lovila.  

Lp,

živa




mayci -> RE: tricikel ali poganjalec? (1.3.2010 19:16:10)

Po mojem mnenju absolutno poganjalec, tako ima otrok kaj od tega...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tricikel s palico je v bistvu nadomestek vozička in otroka ne spodbuja h gibanju, saj kaj hitro ugotovi, da mu ni treba poganjati, pa se vseeno pelje...




jakaracman -> RE: tricikel ali poganjalec? (1.3.2010 19:19:39)

Naša je imela do 2.5 let tricikel in manjši poganjalec.Potem pa like a bike.pri 4 je dobila roelrje in skiro.Letos pri 4,5 dobi pa koloNaša je vse dobro izkoristila oz koristi.




Stran: [1]