|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bivši in njegove ........
2.3.2010 13:18:31   
pridna_janja
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: muška

ne moreš verjet kako me ta Janja, spominja na Baby Angel, Elanor, Aspirinčico,... pa kaj je vse tista bejba že bila user posted image
prisežem častna besedA da prvič sem na tem forumu in prvič imam tudi ta nik,lahko da je katera druga bla jaz nevem nimam pojma jaz vem da ne

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 76
2.3.2010 23:05:12   
barika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
adijo pamet

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 77
3.3.2010 5:30:16   
Colt
Prav prijetno razvedrilo je tale tema....Janjo za predsednico user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 78
3.3.2010 8:29:03   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Prav prijetno razvedrilo je tale tema....Janjo za predsednico user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image takoj bi bla predsednica

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 79
3.3.2010 8:29:55   
pridna_janja
še kar imam angino danes grem končno k zdravniku ker se zdaj še vleče to od sobote 

Neposredna povezava do sporočila: 80
3.3.2010 8:30:40   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

a si ti mal divji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 8:36:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
3.3.2010 12:57:03   
liliana
Saj pridna_janja tudi piše fajn slovenščino.....samo ločil ne postavlja.....tu pa tam, redko sicer, se ji pa katero le zapiše......user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 83
4.3.2010 10:19:31   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

ne moreš verjet kako me ta Janja, spominja na Baby Angel, Elanor, Aspirinčico,... pa kaj je vse tista bejba že bila user posted image
Ne, ne. Ona je pisala pravilno slovenščino, skoraj brez napak.user posted image  Ta bi pa potrebovala kakšen tečaj.user posted image user posted image

a-a , sploh ni res. vem ker mi je šla ful na živce, ker je bila kao ful pametna študentka z 10 tkami pa to, in je kvasla enake SMA šla, SMA prišla, .....  sem ji 1x na živec stopla ravno zaradi tega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 84
5.3.2010 9:56:15   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ne, ne. Ona je pisala pravilno slovenščino, skoraj brez napak.user posted image  Ta bi pa potrebovala kakšen tečaj.user posted image user posted image

a-a , sploh ni res. vem ker mi je šla ful na živce, ker je bila kao ful pametna študentka z 10 tkami pa to, in je kvasla enake SMA šla, SMA prišla, .....  sem ji 1x na živec stopla ravno zaradi tega.

Samo kolikor jaz razumem, je ta SMA (če govorimo samo čist o tem konkretnem primeru) bolj problem narečja...isto kot naše prekmurke v službi rečejo 'sve šle'...Pa verjamem, da so pri slovenščini čist prav napisale takrat, ko so morale. To je pač forum in veliko ljudi napiše sem pa tam kako besedo v svojem narečju oz. tako kot se jo velikokrat uporablja tam iz kjer so doma...

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 85
6.3.2010 11:46:34   
poli*
Bohvari, če bi jaz pisala v mojem narečju... verjetno pol foruma neb zastopilo.user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 86
8.3.2010 12:24:03   
pridna_janja
user posted image user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 87
10.3.2010 20:58:45   
čipka
pridna_janja, že nekaj časa opažam, oz. berem tvoje poste in se mi zdiš zanimiva. Sploh zato, ker se mi zdi, da si takšen človek, da od ljudi rabiš samopotrditev. Če bodo ljudi rekli tako-boš naredila tako-sicer ne. Če ti bodo ljudje rekli, da imaš grdo obleko, boš stekla v stranišče, se zjokala in strgala obleko dol. Če te kdo j** u glavo, tega sploh ne opaziš oz. nočeš opaziti in iščeš  same pozitivne stvari. Če boš obula nove čevlje in jih nihče ne bo opazil, boš toliko časa čakala, da jih kdo opazi(ali mu jih sama pokazala) in čakala, da ti reče, da so zares krasni.  Imam prav? 

Mater, ne vem kaj mi je danes, da sem celo neki napisla na RR.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

Neposredna povezava do sporočila: 88
11.3.2010 9:04:26   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

pridna_janja, že nekaj časa opažam, oz. berem tvoje poste in se mi zdiš zanimiva. Sploh zato, ker se mi zdi, da si takšen človek, da od ljudi rabiš samopotrditev. Če bodo ljudi rekli tako-boš naredila tako-sicer ne. Če ti bodo ljudje rekli, da imaš grdo obleko, boš stekla v stranišče, se zjokala in strgala obleko dol. Če te kdo j** u glavo, tega sploh ne opaziš oz. nočeš opaziti in iščeš  same pozitivne stvari. Če boš obula nove čevlje in jih nihče ne bo opazil, boš toliko časa čakala, da jih kdo opazi(ali mu jih sama pokazala) in čakala, da ti reče, da so zares krasni.  Imam prav? 

Mater, ne vem kaj mi je danes, da sem celo neki napisla na RR.user posted image

ni tako :) mi ni še noben reku da imam grdo obleko in ko me kjer jeb.... v glavo dobi nazaj taka mehka pa nisem,razen ta bivši me jebe samo on dobi po drugi strani nazaj tak da se ne sekiram preveč pa nimam časa da bi se sekirala

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 89
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime za fantka
N5ra

Katero ime za fantka je najlepše?

Lian (16%)

Zak (7%)

Val (30%)

Zan (22%)

Tian (24%)

Število vseh glasov: 491

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!