Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 2.3.2010 13:18:31
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška ne moreš verjet kako me ta Janja, spominja na Baby Angel, Elanor, Aspirinčico,... pa kaj je vse tista bejba že bila prisežem častna besedA da prvič sem na tem forumu in prvič imam tudi ta nik,lahko da je katera druga bla jaz nevem nimam pojma jaz vem da ne
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 2.3.2010 23:05:12
|
|
|
|
barika
|
adijo pamet
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 3.3.2010 5:30:16
|
|
|
|
Colt
|
Prav prijetno razvedrilo je tale tema....Janjo za predsednico
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 3.3.2010 8:29:03
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Prav prijetno razvedrilo je tale tema....Janjo za predsednico takoj bi bla predsednica
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 3.3.2010 8:29:55
|
|
|
|
pridna_janja
|
še kar imam angino danes grem končno k zdravniku ker se zdaj še vleče to od sobote
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 3.3.2010 8:30:40
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Prav prijetno razvedrilo je tale tema....Janjo za predsednico a si ti mal divji
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 8:36:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 3.3.2010 12:57:03
|
|
|
|
liliana
|
Saj pridna_janja tudi piše fajn slovenščino.....samo ločil ne postavlja.....tu pa tam, redko sicer, se ji pa katero le zapiše......
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 4.3.2010 10:19:31
|
|
|
|
muška
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: muška ne moreš verjet kako me ta Janja, spominja na Baby Angel, Elanor, Aspirinčico,... pa kaj je vse tista bejba že bila Ne, ne. Ona je pisala pravilno slovenščino, skoraj brez napak. Ta bi pa potrebovala kakšen tečaj. a-a , sploh ni res. vem ker mi je šla ful na živce, ker je bila kao ful pametna študentka z 10 tkami pa to, in je kvasla enake SMA šla, SMA prišla, ..... sem ji 1x na živec stopla ravno zaradi tega.
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 5.3.2010 9:56:15
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: muška ne moreš verjet kako me ta Janja, spominja na Baby Angel, Elanor, Aspirinčico,... pa kaj je vse tista bejba že bila Ne, ne. Ona je pisala pravilno slovenščino, skoraj brez napak. Ta bi pa potrebovala kakšen tečaj. a-a , sploh ni res. vem ker mi je šla ful na živce, ker je bila kao ful pametna študentka z 10 tkami pa to, in je kvasla enake SMA šla, SMA prišla, ..... sem ji 1x na živec stopla ravno zaradi tega. Samo kolikor jaz razumem, je ta SMA (če govorimo samo čist o tem konkretnem primeru) bolj problem narečja...isto kot naše prekmurke v službi rečejo 'sve šle'...Pa verjamem, da so pri slovenščini čist prav napisale takrat, ko so morale. To je pač forum in veliko ljudi napiše sem pa tam kako besedo v svojem narečju oz. tako kot se jo velikokrat uporablja tam iz kjer so doma...
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 6.3.2010 11:46:34
|
|
|
|
poli*
|
Bohvari, če bi jaz pisala v mojem narečju... verjetno pol foruma neb zastopilo.
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 8.3.2010 12:24:03
|
|
|
|
pridna_janja
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 10.3.2010 20:58:45
|
|
|
|
čipka
|
pridna_janja, že nekaj časa opažam, oz. berem tvoje poste in se mi zdiš zanimiva. Sploh zato, ker se mi zdi, da si takšen človek, da od ljudi rabiš samopotrditev. Če bodo ljudi rekli tako-boš naredila tako-sicer ne. Če ti bodo ljudje rekli, da imaš grdo obleko, boš stekla v stranišče, se zjokala in strgala obleko dol. Če te kdo j** u glavo, tega sploh ne opaziš oz. nočeš opaziti in iščeš same pozitivne stvari. Če boš obula nove čevlje in jih nihče ne bo opazil, boš toliko časa čakala, da jih kdo opazi(ali mu jih sama pokazala) in čakala, da ti reče, da so zares krasni. Imam prav? Mater, ne vem kaj mi je danes, da sem celo neki napisla na RR.
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 11.3.2010 9:04:26
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka pridna_janja, že nekaj časa opažam, oz. berem tvoje poste in se mi zdiš zanimiva. Sploh zato, ker se mi zdi, da si takšen človek, da od ljudi rabiš samopotrditev. Če bodo ljudi rekli tako-boš naredila tako-sicer ne. Če ti bodo ljudje rekli, da imaš grdo obleko, boš stekla v stranišče, se zjokala in strgala obleko dol. Če te kdo j** u glavo, tega sploh ne opaziš oz. nočeš opaziti in iščeš same pozitivne stvari. Če boš obula nove čevlje in jih nihče ne bo opazil, boš toliko časa čakala, da jih kdo opazi(ali mu jih sama pokazala) in čakala, da ti reče, da so zares krasni. Imam prav? Mater, ne vem kaj mi je danes, da sem celo neki napisla na RR. ni tako :) mi ni še noben reku da imam grdo obleko in ko me kjer jeb.... v glavo dobi nazaj taka mehka pa nisem,razen ta bivši me jebe samo on dobi po drugi strani nazaj tak da se ne sekiram preveč pa nimam časa da bi se sekirala
|
ime za fantkaN5raKatero ime za fantka je najlepše?Lian (
16%)
Zak (
7%)
Val (
30%)
Zan (
22%)
Tian (
24%)
Število vseh glasov: 491Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!