Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 11:13:49
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Ej tega ne jemlji kot nalogo. To je le nasvet, oz edini način da se ga rešiš. Super punca (včasih malo žleht, kar moraš bit) , pa ja ne bo imela več opravka s takim kret...om. Raje onega, ko si ga zaparkirala pokliči! se bova dobila v nedeljo tak da vam bom sporočila kako in kaj
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 11:14:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja A nisi enkrat napisala, da jih imaš 31 let... lahko da sem se zmotla 25 sem , jaz pa sem se tud zmotla...nisem štirideset, mam tli leta pa pol zdj pa ze povej kok si stara! ker se ne mores zmotit pri letih! jst bi rekla med 13 in 17
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 26.2.2010 11:15:41 >
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 11:17:19
|
|
|
|
Klemy82
|
Drugače pa, Janja, najprej se odloči, ali ti gre na jetra in bi rada prekinila stike, ali ti je všeč, da te kliče po telefonu in se vtikuje vate, da lahko potem jamraš, kako si boga in pozornost leti iz vseh koncev. V prvem primeru pač lepo nehaš dvigovat telefon (je čisto preprosto, veš, morda prvič pač ne, potem pa se navadiš, potem pa se navadi še on in neha klicat), morda zamenjaš številko, v tem primeru je efekt takojšnji, nič več nadlegovanja. V drugem primeru pa lepo čvekaj po telefonu z njim še naprej, zaradi mene pejta še na kavo in v pojstlo, samo potem ne jamraj, kako si boga, ker nisi. Sori, sem morala napisat. Aja, pa še to, iz terapevtskih razlogov ti svetujem, da si še enkrat prebereš svojo prvo temo o njem, da se malo spomniš, kako zelo ti je bilo fajn. Potem pa...kakor ti paše. Saj si ti šefica svojega življenja, ne?
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 11:19:20
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Saj si ti šefica svojega življenja, ne? , samo to jo j..be, ker počne stvari, ko je stara 25 let drugače, kot takrat, ko šteje 31 pomladi...
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 11:30:46
|
|
|
|
pridna_janja
|
punce imaste prav bom prekinila stike z njem po telefonu potem bom pa iskala novega in upam da ne bo mamin sinko tako ali pa na modernizirani način glede leta sej ni vazno mlada sem in to je to
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 11:33:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja punce imaste prav bom prekinila stike z njem po telefonu potem bom pa iskala novega in upam da ne bo mamin sinko tako ali pa na modernizirani način glede leta sej ni vazno mlada sem in to je to Ne ne boš prekinila stikov. Ker ti sede da ti en teži po tel in fehta za sex. Ko se boš pa bolj cenila bo pa drugač.
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 11:35:25
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Janja, kateri je tvoj "materin" jezik? Te ne hecam, me zanima. Italiana di Lingua sej nima veze Pa dobro, daj se potrudi in napiši en post kot je treba. Ker to, da je bil (je) materin jezik italijanščina nima veze s tvojimi skropucali.
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 12:13:13
|
|
|
|
pridna_janja
|
Pa dobro, daj se potrudi in napiši en post kot je treba. Ker to, da je bil (je) materin jezik italijanščina nima veze s tvojimi skropucali. govorim odlično drugač pa pišem na hitro ker sem v službi in ne zmejo me opazit zato se niti ne potrudim lahko se pa ti potrudiš me razumet
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 12:14:42
|
|
|
|
pridna_janja
|
Ne ne boš prekinila stikov. Ker ti sede da ti en teži po tel in fehta za sex. Ko se boš pa bolj cenila bo pa drugač. sem bom začela cenit in boste vidli da bom prekinla stike upam da mi ne bo na drugač način začel težit.Glede sex pa naj teži itak ne bo dobil
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 12:16:14
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja Ne ne boš prekinila stikov. Ker ti sede da ti en teži po tel in fehta za sex. Ko se boš pa bolj cenila bo pa drugač. sem bom začela cenit in boste vidli da bom prekinla stike upam da mi ne bo na drugač način začel težit.Glede sex pa naj teži itak ne bo dobil za tole naj se ti pa zacne gladko sladko je*bat!!!!
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 12:28:09
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja če je samo 2 imel in so samo 2 meseca drzale znjem in jo toliko star pa ne bi verjela da bo še s kako več kot 2 meseca ker takoj ga pogruntajo samo jaz pač nisem ga sam veš, tale podatek ti ne govori ravno v prid.....
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 13:11:51
|
|
|
|
pridna_janja
|
za tole naj se ti pa zacne gladko sladko je*bat!!!! prav je tako
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 13:13:38
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja če je samo 2 imel in so samo 2 meseca drzale znjem in jo toliko star pa ne bi verjela da bo še s kako več kot 2 meseca ker takoj ga pogruntajo samo jaz pač nisem ga sam veš, tale podatek ti ne govori ravno v prid..... Itak.
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 13:26:32
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja če je samo 2 imel in so samo 2 meseca drzale znjem in jo toliko star pa ne bi verjela da bo še s kako več kot 2 meseca ker takoj ga pogruntajo samo jaz pač nisem ga sam veš, tale podatek ti ne govori ravno v prid..... Itak. jaz itak bom prej imela ko on samo moram bit previdna da ne dobim še kakega slabše ko je bil on :) tak da bom zelo previdna
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 13:31:10
|
|
|
|
pety78
|
jaz itak bom prej imela ko on samo moram bit previdna da ne dobim še kakega slabše ko je bil on :) tak da bom zelo previdna Pol pa le pohit, da ga boš prehitela. Sicer sva pa z Rijo o nečem drugem....
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 13:33:12
|
|
|
|
baguSka
|
Sicer sva pa z Rijo o nečem drugem....
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 13:52:03
|
|
|
|
kristinaj
|
dej ga na ignore in ne se oglašat na telefon..... ma kaj nista končala??? kaj ima za bit ljubosumen... kaj se pa vtika v tvoje novo življenje..... jaz bi mu fajn fajn zatežila, nej ti da mir, ker do njega ne čutiš nič več in naj te ne kliče in te pusti pri miru..... ma sej to ženske znamo, ne??? držim pesti
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 13:57:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja Ne ne boš prekinila stikov. Ker ti sede da ti en teži po tel in fehta za sex. Ko se boš pa bolj cenila bo pa drugač. sem bom začela cenit in boste vidli da bom prekinla stike upam da mi ne bo na drugač način začel težit.Glede sex pa naj teži itak ne bo dobil Sej men je vseen če se ti ceniš al pa ne. In če prekineš stike al pa ne. Mene nič ne boli. Ko se boš začela cenit tudi tega ne boš razglašala nam. Mogoče bo boljš ko prideš ven iz srednje šole. Sej bo. Sej smo vsi počasi odrasli...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 14:05:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 14:12:45
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja Ne ne boš prekinila stikov. Ker ti sede da ti en teži po tel in fehta za sex. Ko se boš pa bolj cenila bo pa drugač. sem bom začela cenit in boste vidli da bom prekinla stike upam da mi ne bo na drugač način začel težit.Glede sex pa naj teži itak ne bo dobil Sej men je vseen če se ti ceniš al pa ne. In če prekineš stike al pa ne. Mene nič ne boli. Ko se boš začela cenit tudi tega ne boš razglašala nam. Mogoče bo boljš ko prideš ven iz srednje šole. Sej bo. Sej smo vsi počasi odrasli... anede? Aja, Janja, RES NI TREBA zdej iz neke trme, da bi nam dokazala, sebe cenit in prekinit stike. Tko kot je flaška rekla. Zaradi nas ni treba. Če boš, daj zaradi sebe.
< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 26.2.2010 14:15:22 >
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 14:53:49
|
|
|
|
pridna_janja
|
hvala punce
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 15:00:11
|
|
|
|
baguSka
|
Everything you do, you do it for you!!!
|
|
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 15:33:21
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja ... naj se vrnem k bivšim ,tist ko je bil pred njem ker pač pašemo skupaj in ne vem kaj še, Pa mu z nasmehom reci, da se boš, da si že itak razmišljala o tem !
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 26.2.2010 16:29:59
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja ... naj se vrnem k bivšim ,tist ko je bil pred njem ker pač pašemo skupaj in ne vem kaj še, Pa mu z nasmehom reci, da se boš, da si že itak razmišljala o tem ! to bi blo fora ja
|
|
RE: Bivši in njegove ........ 2.3.2010 13:14:23
|
|
|
|
muška
|
ne moreš verjet kako me ta Janja, spominja na Baby Angel, Elanor, Aspirinčico,... pa kaj je vse tista bejba že bila
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?