Tiste ki ste jemale KT (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tinkamiška -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 11:49:19)

Ja, mene pa je:)-, pa zdej me spet, ko sem:nosecka:, pa že nevem kako dolgo nisva, hja res bo čas za kakšno akcijo, pa spet majo hormončki prste vmes:)-:)-:)-

ZARA -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 11:51:31)

Ja ne vem,jst še čakam da me prime...eh!

moni30 -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 11:52:39)

Zara, sam ne obupat.:)

ZARA -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 11:55:57)

Ne moni30...sej nimam časa obupavat,gremo dalje...v nove zmage,ane Z&O - jevke??????'

tinkamiška -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 11:56:29)

Zara boš vidla, te bo kr naenkrat zagrablo, pol pa nehat ne boš mogla:)-:)-:)-, ne, sej se mal hecam ,ampak po navadi se libido res dvigne, ker se tudi delovanje jajčnikov mal pospeši, potem pa hormoni nardijo svoje...se prikrade en:hudicek: in začne mal nagajat:)-

Tinka

emaa -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 12:00:08)

upad libida, pa depresije so lahko stranski efekt KT, vem ker sem jaz moji G rekla, kak pomen ma jemat KT, če me pa vse mine po njih. Takrat sem dobila take s čim manjšo vsebnostjo hormonov, pa je blo boljše. Se pa definitvno pozna kdaj jemlješ KT ali ne, vsaj meni, je fino met normalno željo po seksu, ne pa da greš rajš na Triglav kot seksat;)

ZARA -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 12:01:04)

Joj,upam da res...ker pri taki količini orgazmov k jih mam zdej je nemogoče da še kdaj zanosim :)-:)-:)-!!!

Pia73 -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 12:11:07)

Meni pa libido hvala bogu nikoli ni delal problemov,.... Čeprav bi mi zdaj to prav prišlo, ko sem tak :sloncek:

emaa -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 12:15:51)

meni tudi ne dela več libido problemov, KT pa tud ne bom več rabila, mam naravno KT, moje telo:)-

tinkamiška -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 12:18:04)

Hja Ema, če bi jst to prej pri seb poštudirala, ne bi nikol KT jemala:zmeden:

emaa -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 12:21:11)

a ne, jaz tud ne, ni blo potrebe, bi moj jajcevod vse uniču, jaz pa še kemijo zraven jemala:)-

dolenjka -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 13:39:04)

Jaz sem jih po štirih etih nehala jemat aprila in sem imela do sedaj kar redne M - 28. ali pa 29. dan!
Tudi jaz sem prebrala, da ti KT zbijejo libido, pa me je še tolk bolj veselilo da sem jih nehala jemat! Na začetku se je libido res dvignil, zdaj pa spet pada :(!
Bo boljš!

DrejcDrejc -> Tiste ki ste jemale KT (6.7.2005 14:01:34)

Hecno, zdaj ko to berem, pa vidim, da je to z libidom res - sicer nikoli prej v 10 letih jemanja KT nisem imela problemov s tem, ampak ko sem prenehala z jemanjem, me je pa še toliko bolj razganjalo!:sloncek:

tinaaja -> Tiste ki ste jemale KT (7.7.2005 13:22:55)

Jaz v soboto vzamem zadnjo tableto :) Odlocitev je padla .. bomo zacel delat gego.. :duda: Zdaj pa k vprasanju: glede na to, da sem zadnjih 10let na KT in 3 mesece zdaj naj ne bi zanosila, sem malo zgubila stik z drugimi zascitami. Kaj priporocate, da prebijem te 3 mesece varno? Hvala

petra.horzi -> Tiste ki ste jemale KT (10.7.2005 1:36:53)

jz pa ne bi vedla povedat kok časa traja da se uredi ciklus, saj sem srečka :nosecka: že po enem mesecu od prenehanja:)
ena zelo dobrih strani nosečnosti-9mesecev pa še kšnga zravn brez :hudicek:!!!!!:):):)-:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]