|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 11:49:19   
tinkamiška
Ja, mene pa je:)-, pa zdej me spet, ko sem:nosecka:, pa že nevem kako dolgo nisva, hja res bo čas za kakšno akcijo, pa spet majo hormončki prste vmes:)-:)-:)-

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 11:51:31   
ZARA
Ja ne vem,jst še čakam da me prime...eh!

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 11:52:39   
moni30
Zara, sam ne obupat.:)

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 11:55:57   
ZARA
Ne moni30...sej nimam časa obupavat,gremo dalje...v nove zmage,ane Z&O - jevke??????'

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 11:56:29   
tinkamiška
Zara boš vidla, te bo kr naenkrat zagrablo, pol pa nehat ne boš mogla:)-:)-:)-, ne, sej se mal hecam ,ampak po navadi se libido res dvigne, ker se tudi delovanje jajčnikov mal pospeši, potem pa hormoni nardijo svoje...se prikrade en:hudicek: in začne mal nagajat:)-

Tinka

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 12:00:08   
emaa
upad libida, pa depresije so lahko stranski efekt KT, vem ker sem jaz moji G rekla, kak pomen ma jemat KT, če me pa vse mine po njih. Takrat sem dobila take s čim manjšo vsebnostjo hormonov, pa je blo boljše. Se pa definitvno pozna kdaj jemlješ KT ali ne, vsaj meni, je fino met normalno željo po seksu, ne pa da greš rajš na Triglav kot seksat;)

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 12:01:04   
ZARA
Joj,upam da res...ker pri taki količini orgazmov k jih mam zdej je nemogoče da še kdaj zanosim :)-:)-:)-!!!

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 12:11:07   
Pia73
Meni pa libido hvala bogu nikoli ni delal problemov,.... Čeprav bi mi zdaj to prav prišlo, ko sem tak :sloncek:

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 12:15:51   
emaa
meni tudi ne dela več libido problemov, KT pa tud ne bom več rabila, mam naravno KT, moje telo:)-

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 12:18:04   
tinkamiška
Hja Ema, če bi jst to prej pri seb poštudirala, ne bi nikol KT jemala:zmeden:

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 12:21:11   
emaa
a ne, jaz tud ne, ni blo potrebe, bi moj jajcevod vse uniču, jaz pa še kemijo zraven jemala:)-

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 13:39:04   
dolenjka
Jaz sem jih po štirih etih nehala jemat aprila in sem imela do sedaj kar redne M - 28. ali pa 29. dan!
Tudi jaz sem prebrala, da ti KT zbijejo libido, pa me je še tolk bolj veselilo da sem jih nehala jemat! Na začetku se je libido res dvignil, zdaj pa spet pada :(!
Bo boljš!

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Tiste ki ste jemale KT
6.7.2005 14:01:34   
DrejcDrejc
Hecno, zdaj ko to berem, pa vidim, da je to z libidom res - sicer nikoli prej v 10 letih jemanja KT nisem imela problemov s tem, ampak ko sem prenehala z jemanjem, me je pa še toliko bolj razganjalo!:sloncek:

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Tiste ki ste jemale KT
7.7.2005 13:22:55   
tinaaja
Jaz v soboto vzamem zadnjo tableto :) Odlocitev je padla .. bomo zacel delat gego.. :duda: Zdaj pa k vprasanju: glede na to, da sem zadnjih 10let na KT in 3 mesece zdaj naj ne bi zanosila, sem malo zgubila stik z drugimi zascitami. Kaj priporocate, da prebijem te 3 mesece varno? Hvala

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Tiste ki ste jemale KT
10.7.2005 1:36:53   
petra.horzi
jz pa ne bi vedla povedat kok časa traja da se uredi ciklus, saj sem srečka :nosecka: že po enem mesecu od prenehanja:)
ena zelo dobrih strani nosečnosti-9mesecev pa še kšnga zravn brez :hudicek:!!!!!:):):)-:)-

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.