Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Zakaj mi lahko mož reče, da mi služba več pomeni kot otroci, ko bi bilo treba uspavati hči zvečer (ko delam na projektu) in bi moral to slučajno narediti on (sicer čez dan skrbim za otroke in vse ostalo sama)? Ko pa zbolim (vročina, boleče grlo) in ga vprašam če bi ostal doma en dan, pa vehementno odgovori "Ne!", pa nisem tako podla, da bi mu rekla isto nazaj (da mu služba več pomeni kot družina). Razmišljam, da bi tudi jaz začela govoriti "Ne!". Sploh kar se tiče mojih financ. Resnično mi gre na jetra da sem provider in še sluga. J*benti! Ker te očitno izkorišča Tega pa kar nočem verjet. Lej, veš, da si midve nisva ravno simpatični in da ponavadi nisva na isti valovni, ampak vseeno se mi zdi žalostno, da bi bila nekomu molzna krava in paradni konj Sam če dobr pomislim, maš prav. Opremila sem celo nadstropje (v hiši njegovih staršev), kupila oba avtomobila (za 45k eur), plačujem vse dopuste (ki so vsi nad 2k eur), ampak do zdaj nikoli nisem pomislila, da me izkorišča. Moje razmišljanje je pač dobro zaslužim in da sem lahko vesela, da je tako, ne da sem tu samo zaradi tega. Oprosti, moram vprašat. Kaj pa on naredi s svojo plačo? Drugače pa, veš, zelo veliko moških je na nek način egoistov, pa se tega niti ne zavedajo. Oz, njim je vse normalno, kar naredijo in rečejo, dokler se ne začne to dogajat njim. Potem jim mogoče klikne. Tako da... lepo mu začni vračat iste porcije nazaj. Če mu bo kliknilo, potem je še upanje zanj, če pa mu ne bo kliknilo potem pa... jah, brezupen primer. Pol je pa na tebi, ali se boš sprijaznila s tem in živela dalje ali pač nekaj naredila. On ima podjetje in je dejaven v panogi, ki si bo šele sedaj opomogla od gospodarske krize. Kaj dela s plačo ne vem. Veliko varčuje v skladih. Na kakšen način iste porcije?
|