KT -> RE: na letalu z otroki (26.2.2010 7:13:28)
|
Popolnoma je odvisno s katero letalsko družbo boste leteli oz natačneje letalom. Boeing 747 (Lufthansa) na primer ima na sredi letala dva bloka, kjer so sanitarije oz mala kuhinja. Če dobite sedeže neposredno za tem blokom ste zmagali. Res da je ta del namenjen staršem z dojenčki saj jim na steno namontirajo košaro, da doječki lahko zaspijo. Našo je v trenutku zmanjkalo na tleh (prostora med steno in prvimi sedeži je kar nekaj) in tam tudi nikoli nikogar ne moti. Rezervirajte sedeže že ob samem nakupu kart ali pa se dan pred odhodom checkirajte oz prijavite za let preko spleta. Kar se cen kart tiče, ti je Ribica RR že napisala, do 2 let zastonj, potem pa normala cena, imajo pa letalske družbe včasih kakšne ponudbe ob nakupu letalskih kart veliko v naprej. Hrana - spet odvisno s kom boste leteli, ampak pazi Helge na Luftwaffe (ne morem drugače rečt, res no. Vedno bolj ugotavljam, da je Lufthansa ena od slabših letalskih družb. Pri nas ogromno prefrčimo, večinoma prijazno osebje, samo te dolge face na Lufthansi, pa vse jim je tako težko, ma pustimo to) se večinoma ne dajo. Jaz vzamem s seboj kar AM (tistega pakiranega v malih vrečkah, mislim da po 50g), toplo vodo mi pa že težko odrečejo. Mi imamo Zappa vedno s seboj. Z marelo se lahko pripelješ vse do letala, jo tam ob vhodu pustiš in, ko se izkrcavaš, ti marelo zopet pripeljejo k izhodu iz letala. Priznam, nisem pa še iskala, če se da marelo kje sposoditi, nam je nabolj enostavno Zappa kar voziti s seboj, pa potem v taksi, pa do hotela, etc. Za najem apartmaja pa ti težko pomagam.
|
|
|
|