|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septemberčice...
6.7.2005 10:39:27   
ninocka
...kje ste se zgubile?

Kako ste v tem čudnem dnevu? Mal je mraz, mal je slabo vreme, mal je pa zdej sonček posijal.

Jst spet odštevam ure do dopusta (še 6 uric :bravo:), potem me pa res ne vidijo več do septembra naslednje leto. Počutje OK, mal me boli "sramna kost" al kaj je že to, sploh če dalj cajta sedim; danes ponoči pa so me mučili še krči (kljub temu da pijem magnezij :(). Eden me je zgrabil še zjutraj (v desno nogo spodaj) in ko sem se zadrla AU, KRČ! LUBI MASIRI! me je moj za rit zgrabu in začel masirat :)- Ni nč pomagal, ha ha ha :)
Sem pa komi vstala iz pojstle, sem se z rokami za rob pojstle držala, da sem sploh lahko hodila in ko sem prlezla do konca, sem ugotovila, da sem na nočni omarici pozabila očala in sem mogla se nazaj odvlečt in pol vse jovo na novo...Če bi me kdo vidu, sem bla tko smešna, kot en 130 letni starček :)

Sobico za :duda: smo zrihtali, samo še parket je treba pobrusit in polakirat, dali smo delat tudi predalnik za previjalno mizico, mami mi je dala en kup tetra plenic in previjalnih hlačk (še mojih in od sestrice), potem pa še najin zimski in letni kovterček in posteljnino. Je mela vse oprano, zlikano in spravljeno v omari. Ne vem pa kaj naj naredim s kovtrčki - letnega se da oprat v pralnem stroju, zimskega pa baje ne, ne vem pa če je OK da ga nesem v čistilnico spucat? A mislte da bo kaj narobe? Je pa polnjen z volno (vsaj tko je mami rekla).

Domov sem pa prnesla tut mojga dojenčka Mihca (a se spomnete tistih dojenčkov, ko smo jih mele za igrat?), ker je moj :love: reku, da bo na njemu vadil previjanje :)- :)- :)-

V petek mam pregled in bom dobila še papirje, tko da zdej se bo začela pa še papirna vojna :(

Tko, to je vse od mene, zdej ste pa ve na vrsti z obveščanjem ;)

LP, :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Septemberčice...
6.7.2005 12:13:23   
KiSsMyAsS
Hojla!

Ravnokar sm se prebila skoz mestno guzvo, urejala sm se neke papirje in so povsod take vrste, da dol pades.

Drugac pa :duda: veselo plese po trebuscku, sam se ucasih kr fajn umiri, da me pol zaskrbi :zmeden:

Ce bo use po sreci gremo konec julija mal pogledat morje, prau lusta se mi ze, ko je povsod tok teh reklam pa usega :)-

Stvari za :modri: ze tut mamo - vozicek, postlco, previjalno se dobimo, mamo tut ze kr precej igrac, nismo se mogli upret skusnjavam in smo jih kr neki ze tut kupli. Pocas se nabira, tiste drobnarije bomo pa se kupli :)-

Se vedno morm jest Ferrum Lek zarad zeleza, upam da mi od cetrtka naprej ne bo vec treba (odvisno kaj bo rekla G) :zmeden2:

Ninocka dobr si se spomnala tole z dojenckom, jst bom tut to nardila - mal vaje ne skodi :)-

LP usem septemberkam, drzte se 9nebesa:nosecka:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Septemberčice...
6.7.2005 14:15:04   
Pia67
Živjo!
Ja, Ninocka, kakor, da bi bila jaz tvoj klon. Enako se mi dogaja. Že zadnjič sem jamrala, da me nekaj špika spodaj. V ponedeljek sem bila pri svojem giniču, ki mi je to sicer strokovno razložil (in celo skiciral): najina otročka sta se obrnila in tiščita z glavicami v spodnje kosti, poveča se tudi pritisk na ožilje, zato tak zoprn občutek. Glavice so ravno prav majhne, da veselo tiščijo tam, kjer ne paše.
Skratka, zjutraj se komaj poberem z jogija (ki je pripravno na tleh :(( O Rutar kdaj boš dobil mojo posteljo? Če pomislim, da sem pred dobrim tednom še vozila kolo, me začne kar zvijat.
Jaz sem sicer pri ginekologu navijala, da dajva pogledat kaj se dogaja, pa se ni dal omečit. UZ in naslednji pregled imam šele 8.8., ker sem zdrava, mi nič ne fali in to, zaradi česar jamram spada med nosečniške radosti :zmeden:
Glede robe za pikico, imam vse, razen kozmetike. Včeraj sem šla v Tosamo, kupila tetra gazo, da urežem krpice in jih zarobim. Torej stvar navdiha in časa. Mal me že ma, da bi vsa oblačilca oprala in zlikala. Ampak, mislim, da se bom zabavala z krancanjem punčkinega kotička, tako, da se bom med vikendom sproščala nad žago, brusilcem in čopičem. Mislim narediti eno luštkano stalažo z žepki za potrebščine, katere načrt sem našla v stari reviji Dom. Moja punčka bo spet negibno spremljala očarljive zvoke orodij. Ponavadi čisto otrpne;)

Upam, da ste že vse skoraj na dopustu oziroma že na..., mene čaka še ta teden in po moje me bodo še klicali, tako, da bom modro tiho in se ne bom veselila prezgodaj. Ampak, dopust že komaj čakam.

Se beremo, jaz imam še slabih 8 tednov (CR) in čas leti.

Pia

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Septemberčice...
6.7.2005 15:17:41   
teta beta
Čao,

jaz sem pa vsaj trenutno brez zdravstvenih težav (trkam na les), nobenih krčev, nobenega špikanja ali kaj podobnega, pa še čudovito vreme je. Edino kar me moti je, da mi teče iz jošk, večinoma samo iz desne :zmeden:. Je bilo zdajle nekaj časa v redu, danes pa kar uliva...
Moj dragi se je lotil šmirglanja posteljice, jaz pa sem že izbrala najin novi pralni stroj, sem že prav navdušena in komaj čakam, da ga dobim. No, najprej ga moram seveda še kupit :ups:. Pol pa najprej cotke za :duda:!! A mislite, da je še prezgodaj?
Moj je včeraj kupil take srčkane copatke od chicca, kot eni piščančki ali ptički, in to roza, pa sploh ne veva, ali bo fantek ali punčka. No, on seveda ve, kaj je naredil :)-, pa tudi če se je zmotil, jih bomo uporabljali. Čisto je notri padel...

Uživajte v lepem vremenu dokler je, baje da bo spet slabše :zmeden2:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Septemberčice...
6.7.2005 19:07:27   
ameli
Hojla, tudi jaz in moj(a):duda: se počutiva super. Delam še samo 2 tedna potem pa zaslužen dooooopuuuust, juhuhu. Počasi delam seznam potrebne opreme. Nabavljat greva čez kakšnih 14 dni, ko bo moj :love: okreval po operaciji (kila). Moram se potožit, da sem že dva tedna negovlaka mojemu :love:. Umivam in brišem mu noge, strežem od spredaj in zadi..... saj je res ubog (boli ga kot :hudicek:), ampak si me predstavljate s tem ogromnim trebuhom klečim pred njim in mu brišem noge????!!! Zgledava kot Adam's family. Bo pa kmalu bolje.
Lepo se imejte, ameli

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Septemberčice...
7.7.2005 11:19:05   
Lenči
Ku-ku :nosecka: !

Po dolgem času se spet oglašam. Prejšnji teden sem namreč ponovno preživela v bolnici (to moje bruhanje, slobosti in posledično dehidracija :(( ) Ampak so me zopet spravili v red z nekaj steklenicami fiziološke.

Drugače je počutje dobro, le včeraj se mi je zdelo, da se otrok na glavo postavlja (je bil prejšnji teden še na ritko obrnjen). In me je cel dan tako čudno bolel trebuh, pa brce vsepovsod. A je danes že veliko bolje :bravo: in tudi najbolj intezivne brce so direkt v rebra - tako da upam, da je sedaj glava dol.

Za novega družinskega člana še nič ne pripravljamo - imamo vse od naše princeske in nečakov. Ker gradimo prizidek bo tudi sobica zanj/o nared zadnji hip (oz. morda šele po njem). A ni panike - imamo dovolj prostora, da postavimo košek ali v spalnico ali pa k princeski v sobo. Me pa mika pohištvo Stokke - a imam občutek da je občutno predrago za naš proračun. :( Moram iti za cene v Baby center vprašati, pa da vidimo.

Je pa res, da sem kupila že kompletek za iz bolnice. Saj nekaj novega pa tudi mora imeti to naše dete ;) .

Jutri grem na CSD po papirje za porodniško in me je že sedaj groza tistega izpolnjevanja. A kaj čmo - tako pač mora biti.

En lep sončkast pozdravček, Lenči

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Septemberčice...
8.7.2005 9:43:48   
KiSsMyAsS
Hellou septemberke! Kaj pocnete v tem vremenu?
Joj ta deeeeeeez :(, prau nc nemors pocet v takem vremenu. Pa se ceu vikend je napovedano slabo :grrr: Bomo pa vec pocivali pa bo :)-

Zjutri me je ob 8 postna dostava vrgla iz postle, zvonili so ene 3x, jst pa spala ko ubita. Pol sm le ustala, sam mi je odpelau pred nosom :grrr: Pa smo narocil neki za :duda:, zdej pa mormo spet klicat... Sej pravim dans mi gre use narobe.

Ko sam pomislim, da morem naslednji tedn zarad papirjev okrog laufat me kr mine, sam kar je treba je treba. Ko usaj nebi blo tok dolgih vrst povsod in tega cakanja.:zmeden2:

Da se pa nebom sam pritozevala, morm se povedat da :duda: pridno telovadi, prej sm kihnala in me je skor razneslo :)- V cetrtek se gremo spet pokazat mal G, zdej smo pridno jedli sadje pa zelenjavo, tk da moremo bit zdravi :sloncek:

Nc uzivite :nosecka: pa oglaste se kej, caw caw 9nebesa

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Septemberčice...
8.7.2005 10:50:15   
benika
A zunaj nej bi bilo poletje al kako:zmeden: Pa to ni več normalno. 14 dni nazaj smo se kuhali, zdej pa tole:(:(:(:(

Mi smo imeli v sredo posvetovalnico, G pravi, da se je mali obrnil (čeprav mi ni jasno, kako mu to rata ugotovit z enim pritiskom na trebuh), v urinu mal bakterij, pa pregled za sladkorno...no ja, drugač pa vse OK. Kakšnih težav nimam, dol mi zaenkrat še nč ne pritiska, hvala bogu mi tud roke in noge ne otekajo...tako da se nimam kej za pritoževat.

Mal ni sicer moj :duda: kravžlja živce, ker je tako hudičevo miren, dva dni nazaj mi je po trebuhu plesal že od petih zjutraj (po moje bo punčka in ji je moj G všeč), včeraj pa ena brca zjutri, mal popoldne, pa zvečer, ko mu je ati čokolado oblubu:). Dons pa spet ista pesem...brcika zjutri, čakamo na novo.

Uff, če bo potem tako priden kot je sedaj, bom najbolj zadovoljna mama na svetu.

lp vsem

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?