Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NS na CD v Ljubljani ali bližnji okolici 6.7.2005 10:46:02
|
|
|
|
mala važička
|
v domžalah pri dr. Strahovi (zdravstveni dom). Ona naroča v 12 tednu, samo moraš kar hitr poklicat ker gre z 18.7. na dopust. Jaz imam pri njen ta petek. Uživaj, Katja
|
|
|
|
NS na CD v Ljubljani ali bližnji okolici 6.7.2005 11:23:29
|
|
|
|
štručka
|
A posname na CD ali pa vsaj kaseto??
|
|
|
|
NS na CD v Ljubljani ali bližnji okolici 6.7.2005 11:30:11
|
|
|
|
emaa
|
mislim, da Pušenjak v Ljubljani posname na CD, Strahova pa samo slikce da Pa naj me katera popravi, če sem se zmotila
|
|
|
|
NS na CD v Ljubljani ali bližnji okolici 6.7.2005 11:31:50
|
|
|
|
petja
|
Definitvno dr. Pušenjak v Dravljah. Ima 3D ultrazvok, dobiš sliko in CD (imej prazen CD s sabo). Pa ful podroben pregled naredi. Ga predlagam! Je pa cel avgust na dopustu! Lp, petja
|
|
|
|
NS na CD v Ljubljani ali bližnji okolici 6.7.2005 11:33:13
|
|
|
|
štručka
|
Hvaaaaala. Grem kar k dr.Pušenjaku :bravo::bravo:
|
|
|
|
NS na CD v Ljubljani ali bližnji okolici 6.7.2005 11:41:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ti svetujem , da ko se boš naročevaka, zahtevaj pregled pri dr.Pušenjaku, mene očitno niso prav razumeli, pa sem bla razočarana, ko je ena druga teta sedela tam namesto dr.Pušenjaka:( No sej je bla tudi vredu, mi pa ni posnela CDja, pa 3D UZja tudi ni mela. Pa fajn rezultat ti želim:rozica: Tinka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?