Isabellabina -> RE: novembrke 2010 (27.2.2010 21:20:45)
|
Čer drage moje daya-jaz sem ostala pri zadnjem otroku doma,in mi je res zlo vredu.Že po četrtem sem delala po 4 ure ,a mi nekako nikoli ni zneslo ,da bi po štirih urah odšla domov ,ker sem bila na takem delovnem mestu,da sem dajala delavkam delo ,da so one lahko delale naprej.Sicer sem že prej razmišljala o tem ,da ostanem doma,no in sem se tudi tako odločila in mi sedaj ni žal.Prvih pol leta mi je pa tako manjkala služba .... phelps-že veš približno kdaj bo tvoj termin poroda?ali sem ga jaz spregledala Drugače pa meni danes ni bilo čisto nič slabo,in tudi psička mi ni nič smrdela,no tudi ostali vonji mi niso nagajali,tako da upam da je še vedno vse ok.Ker pravijo ,da če se kar naenkrat spremeni počutje ,da je lahko kaj narobe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .V stanovanju imamo Yorkico,staro 9 tednov in je prava crklanka. Drugače pa je meni v lekarni rekla,da je v vseh tabletah za nosečnice enaka količina folne kisline(centramedmami,tifol,femibion,centrummaterna..)le elevit ga ima pol več-0,8 mg in menda ga tudi najtežje prenašajo nosečnice in jim je po njih še najbolj slabo.Tako,da je vseeno katere tablete jemlješ ,saj nekaj folne dobiš tudi s prehrano.Sicer pa je meni G že pri prvem otroku rekla,da nič kaj več ne pomaga folna kislina ,če je ne jemlješ še pred zanositvijo,ker takrat ko že veš da si noseča se menda kanal počasi zapira. Toliko lepo spite
|
|
|
|