maa2010 -> RE: novembrke 2010 (16.7.2010 11:17:03)
|
evo mene, ponovno se javljam, prezivela vcerajsnji vrocinski val [sm=smiley1.gif] Sem pa ponovno dobila antibiotike [sm=smiley13.gif], ker imam v urinu usedline. Moja ginekologinja sumi, da imam morda pesek zaradi nosecnosti. Nevem no... A ima se katera probleme z urinom in ali pije kaj posebnega za mehur precistiti? bucka 13 Dr. Japelj je delal ja, prav kot po tekocem traku je svigal z tem uz. Midva sma tui bila malo razocarana, ker je moj prosil za slikico in ni rekel ne mu ne u... [sm=smiley13.gif] D0aisy MOrfologija ni bila nic posebnega (sem mislila, da bo dlje trajalo vse skupaj), izmeril je velikost glavice, obseg trebuha in preveril prisotnost in razvoj gl. organov ter lego [sm=duda.gif]. Meni so zdaj ze par krat povedali, da lezi precno medenicno. Drugace pa je mogoce dobro, ce par minut prej prides in dragega lahko imas s seboj, imajo pa prav stol za njih ob mizi, da se lahko nagledajo in nacudijo [sm=smiley36.gif] Drugace pa ti priporocam kaksno malo bolj siroko majico, ki jo lahko dovolj dvignes, ker tale uz gel pusca madeze na tkanini. A vidva sta se ze odlocila kdaj in kam greta v materinsko solo (ZD ali bolnica)? Midva razmisljama o avgustu, ampak se vrnema komaj iz dopusta, ko je 1. teden ze mimo. Avto boma morala njegovega menjati za enega vecjega [sm=smiley36.gif] Komaj cakam [sm=smiley1.gif] naša beba mesa tudi jaz trenutno ne morem, pa se obcutek imam, da mi kr slabo postane po vseh mesnih jedeh. Tako, da sem vceraj delala zelenjavno calzone, dan pred tem spinaco in pire [sm=smiley20.gif], danes pa bom verjetno spagete s smetanovo omako [sm=smiley36.gif] Sama zelenjaaava [sm=smiley36.gif] emma83 si nasla kaj v leclercu? Midva z mojim sma na elektroniki oba nasla vsak svojo novo logitech misko :) z -50% popusta. Za najinega [sm=duda.gif] pa en poletni body za 1€, drugace pa mi nic prav ni bilo vsec... tejci1981 Jaz sem bila narocena ob 7.20 [sm=smiley1.gif] Vse je slo hitro, samo tale administratorka je oprosti, za v pokoj. VSe bi slo hitro, samo tiste papirje pri njej tam cakati je taksna groza [sm=smiley13.gif] aleksa83 Materinska sola v MB bolnisnici je ob 18.00 uri in ko se vracas pomoje vec ni tako hudo :) Si ze nasla kaksen lep album za tvojih 400+ slikic :)
|
|
|
|