lottyka
|
Dobro jutro so , Evo mene pri jutranji kavici. Torej Katja & Alen je zraven Ambient Hotela v Domžalah, se ga drži na desni strani. Greš kar na parkirišče od Hotela in na desno od recepcije so vrata (tablo imajo na tleh tako da žal ni dobro označeno) in tam ti piše da pozvoni in ti pridejo odpret in te pospremi v trgovinico oz. bolje rečeno sobo . Jaz trgovinice ne bi našla če ne bi mela mami s sabo ker res ni označeno. Imajo pa tu proizvodnjo. http://www.katja-alen.si/kontakt.php Vam bom dala slike gor kaj sem nakupla, da boste videle če vam je sploh všeč predno katera prevozi pol Slovenije. Meni je bilo všeč je pa materjal malo drugačen od vsega kar imajo v H&M, C&A in ostalih. Je bolj lahek, kar jaz tudi rabim ker doma še kurimo na drva in zna biti kar vroče v stanovanju ko se kuri. Če še katera doma kuri na drva verjetno ve . Vem pa da imajo v Pikapolonici od njih, tako da se lahko tam pogleda. Cene pa: bodi na preklop pisan - 6,90 EUR, bodi enobarven - 6,80 EUR, majčka z netki pisana 5,20 in enobarvna 5 EUR (z trakci so cenejše ampak ne vem na pamet cene), hlačke z naramnicami 5,97 EUR, za hlačke brez naramnic ne vem ampak so me že klicali da so mi jih sešili tako da vam povem ko jih grem danes ali jutri iskat, bombažna kapica - 1,96 EUR, rokavičke mislim da je rekla okoli 1 EUR. Posteljnina: komplet ščitnik za okoli, prevleka za povšterček in prevleka za kovterček je 33 EUR, za kovterček sem dala 27 EUR, se pa vse lahko pere v stroju tudi ščitnik, pravi da so sami preverili in da ni bilo nič, čeprav piše da se ne sme. Jogi rjuha je prišla 9,90 EUR. joj koliko seznamov, si bom pomoje kar svojega sestavla. jaz sem rekla da bom šla bolj kot ne po občutku, itak se da vse dokupit, bolje manj kot več. Namen imam si ogledat stvari predno grem rodit in potem samo pošiljati mojga po to kar ne bomo mel. Ampak en osnovni seznam pa le rabiš. coach te popolnoma razumem, mene tud občasno skrbi kako vse tole porihtati. jaz sem se do sedaj ogibala pestovanju dojenčkov se mi zdi da sem čisti štor kar se tega tiče. nekako upam da res drži to, da mati narava poskrbi za to in da kar dobiš grif potem. Jaz se kar zanašam na to. Poleg tega me skrbi tudi to, kako se bo vse na glavo postavilo, a bova sploh zmogla vse, pa tudi finančno se ti vse spremeni,... Miljon vprašanj brez odgovora. zori upam da popolnoma pa le ne drži tole z barvami. Pri nama je spalnica (tu bo tudi spal) v oranžni, kopalnica je kar veliko rdeče not. Drugače ga bomo pa v kuninji-dnevni držal tam pa so zelene stene, posteljico pa pol kar v vežo ki je modra . banjica - midva sva se zdaj kar fiksno odločila za tisto stojalo, kopala pa ga bova na začetku res kar v kuhinji. Nič punce jaz imam tok vroče not da ne morem dihat. Sploh ne morem verjet kako ne prenašam letos vročine, ker jaz nikoli nisem imela teh problemov, sedaj pa prav težko diham. V takem se sploh vležt ne smem, ker imam občutek da sploh ne dobim dovolj zraka. Grem jaz kar lepo prvo pod mrzel tuš, pol pa v avto, zakurim klimo, pa v trgovino. Tam je vsaj klimatizirano, pol pa še enkrat pod mrzel tuš ko pridem nazaj. Rabim pleskavice za danes, bom kar doma naredila Hamburgerje,popečena lepinja, pleskavica, pa not mal kumarc, paradižnika, za mojga čebula, pa paradižnikova solata zraven. Uff kok bi še mal kajmaka not dala, pa se ga ne upam jest, ker ne vem če ga lahko jem . Evo pa bo malo drugačno kosilo.
< Sporočilo je popravil lottyka -- 14.7.2010 14:00:19 >
|