emma83 -> RE: novembrke 2010 (29.6.2010 19:47:47)
|
Jaz sem pa včeraj zvedela, da mi bo teta podarila posteljico in lupinico. Jeeeeej, nekaj stvari manj za kupovati. Mi je pa taščica danes rekla, da to pa ja ne morem nič rabljeno uporabljati, ker je prvi otrok. Ja in hudiča? Mi bo pa ostalo nekaj denarja za druge stvari, tale lupinica (maxicosi) je pa itak skoraj nova in čisto malo uporabljana, pa še jaz sem jim jo kupila za darilo za sestrično, ki bo letos stara 3 leta in vem da ni kr neki, posteljica pa itak ful ohranjena. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Sva pa povedala, da nama je moja sestra kupila voziček in je bil takoj cel halo, da to je pa itak prezgodaj za karkoli kupovati, da je pa ona hotela kupiti voziček in da je imela že ogledanega. A da bi pa naju kdo kaj vprašal, to pa ne. In pol jo danes vprašam kakšen pa je bil ta voziček, ki ga je ona hotela, pa ga je nekaj opisovala in pove, da je 4-kolesnik, z majhnimi kolesi in ji rečem, da sem pa jaz hotela 3-kolesnika z velikimi kolesi zaradi snega, sem takoj nazaj dobila, da to pa njej ni všeč. Ja in? Sej ga ne bo ona uporabljala. Sori punce za tale post, samo sem se morala malo spihati, mojemu pa itak ne morem najedati za njegovo mamo. Aja pol je pa blo še vprašanje kdaj se bova pa poročila, kao čigav pa bo otrok pol, če ne bova poročena. Sem rekla, da od poštarja in da ne vem, če se bova sploh poročila, ker je itak vseeno, pravice in dolžnosti imava iste v vsakem primeru. Ena je napisala, da je njen mamin sin edinec in da za njegovo mamo ni nič dovolj dobro, no moj pa ni edinec ampak je ista zgodba. Itak skoz eno uho noter skozi drugo ven, pa ne me narobe razumet, ženska ni slaba ampak imava midve čisto druge poglede na vse. Prej ste govorile o zobarjih, jaz HB nimam nobenih problemov, sem se pa prejšnji teden naročila na kontrolo in mi je dala datum šele v septembru, bomo že počakali.
|
|
|
|