misamuk -> RE: Sprememba v apetitu (26.2.2010 14:15:21)
|
Oren, naša se je rodila 3 tedne prej, s 2850. prvi teden je bila samo na flaški (ni bilo mleka), nato sva se začele dojit in sva kombinirali vse do napolnjenega 4.meseca (ko je imel povhn kufer dojke in se je odstavila[sm=smiley36.gif]). In ker sem bila tudi jaz napsihirana s temi ml, sem tehtala vsak podoj in merila vsako flaško !!!!![sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] NIKOLI VEČ, prisežem, nikoli več. In sem travmirala, jokala, če je namesto 90ml pojedla 70ml. Tvoja je v 6 tednih dobila gor 1 kilo. Torej, NIMAŠ SE ZA KAJ SEKIRAT. Tudi, če kakšne mesec dobi gor samo 400g, se še vedno nimaš kaj za sekirat. Pri kolegici je mali en mesec dobil gor samo 200g, pa niso nič komplicirali. Samo, da teža ne pada. To je to. Zatorej ti res še enkrat polagam na srce, NE GLEJ MILILITROV. Meni so vsi pojasnjevali, da otrok ni robot, ki bi pri vsakem obroku pojedel do ml isto, pasi nisem mogla tega vbit v glavo. Upam, srčno upam, da bo tebi uspelo. Drugače sem jaz našo prvih 14dni zbujala samo podnevi na 3h, da je jedla (bila hud zaspanček), ponoči sem jo pustila. Od takrat je vsaj dobila krasno rutino hranjena [sm=smiley36.gif] Drži se, pozabi mililitre in uživaj.
|
|
|
|