CTG v LJ porodnišnici (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

seya -> CTG v LJ porodnišnici (25.2.2010 14:54:17)

Pozdravljene!
Imam eno vprašanje - jutri moram na CTG v LJ porodnišnico, ker mojega G ni, jaz sem pa že čez PDP. Zanima me, kdaj začnejo delati (verjetno je fajn, da sem tam kar dovolj zgodaj) in koliko časa običajno vse skupaj traja?? (da se vem psihično pripraviti hehe)

Hvala za vsako informacijo!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

boni25 -> RE: CTG v LJ porodnišnici (25.2.2010 14:56:40)

Ojla
Jaz sem bila en teden čez rok pa sem sla tja na ctg.Sem bila kar ze ob 7 tam mislim da takrat tudi začnejo.

Anonimen -> RE: CTG v LJ porodnišnici (25.2.2010 15:05:36)

čimprej bodi tam ker se boš načakala, ker imajo samo eno sobo z dvema posteljima, tako da sta dve hkrat notri,vsaka je pa not cc 15 min. in to jih ni malo, tako da se pripravi da boš čakala, jaz sem ene parkrat ful čakala ene parkrat pa nič, tak da si nesi s sabo nekaj za kratkočasje, in vso srečo

Zvezdici -> RE: CTG v LJ porodnišnici (25.2.2010 15:21:24)

Sprejemna pisarna začne delati ob 7.30h. Tako, da če imaš napotnico, potem od 7.30h naprej. 

ljupka -> RE: CTG v LJ porodnišnici (25.2.2010 15:28:46)

Jaz sem bila v torek tam,prvič rizična nosečnost v 31t!Taka gužva,da ne moreš verjet!Naj bi šlo po vrsi,kot prideš tam!Prednost imajo tiste s popatki,jih je bilo v eni uri kar sem čakala 6,pol tiste z zelenimi listki za sprejem,potem šele ostale z belimi listki!Pa še kakšna vmes ,ki ima veze,pa jo kakšna zdravnica not porine,al pa sestra za rokav povleče,al se pa katera naredi neumna pa preko vrste gre noter!Čakala eno uro ,mogla bi vsaj še dve,pa nas je prišla poklicat sestra iz ambulante za rizično,da je preveč gužva,da bodo Ctg kr preskočili in sem šla namesto tega na UZ,toda ker sta dva bom naslednjič mogla obvezno na CTG!Imam pa na 14 dni!

Tako da pejd čimprej zjutraj,ker boš sicer res dolgo čakala,čeprav mi je rekla sestra,da ni vedno tko gužva!

Naslednjič sem naročena ob 11:40,prej moram dat v Leonišču vodo in počakat na izvid,it na sprejem,se čaka,potem na CTG,nato pa k G,sem pa iz NM!
Ne vem gdaj naj pridem tja,najbolj da sem ob 10h tam ali pa še prej!

Zvezdici -> RE: CTG v LJ porodnišnici (25.2.2010 15:31:31)

ljupka - res je. Včasih je gužva včasih je ni. Tudi spadam pod rizično. Enkrat sem prišla hitro na vrsto, drugič čakala kot nora. Čisto odvisno od dneva koliko gužve imajo. Je pa res noro tam. Čakaš ko zmešan. Si naročen (recimo tako kot jaz) ob 8.30h, pa je G začela delati šele ob 11h. Ne vem kaj naročajo tako zgodaj če vedo, da sploh še ne bo delala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

ljupka -> RE: CTG v LJ porodnišnici (25.2.2010 15:40:39)

Ja saj zdaj sploh ne vem ,gdaj naj grem od doma rabim eno uro,če ni večjih zastojev na cesti!Ne vem kako je v Leonišču v labaratoriju za vodo ,kako dolgo se tam čaka ,bom šla naslednjič prvič in kako dolgo se čaka izvid,potem CTG,lahko čakam eno uro al pa tri,pol še za k zdravnici!Naročila me je pa šele 11:40,čeprav sem pogruntala,da ta ura nima pomena,ker ne prideš na vrsto tako kot si naročen!Tko greš od vrat do vrat,naročena sem bila ob 9:30 ob pol dveh sem šla od tam!

Zvezdica gdaj naj bom pol sploh tam?Ob 9h,ker moram prej še v Leonišče?Kje pa parkirate,mi smo v avtohiši,pa je kr drago!Se da še kje drugje?

Zvezdici -> RE: CTG v LJ porodnišnici (25.2.2010 15:45:24)

IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Zvezdica gdaj naj bom pol sploh tam?Ob 9h,ker moram prej še v Leonišče?Kje pa parkirate,mi smo v avtohiši,pa je kr drago!Se da še kje drugje?

Jaz grem vedno s taksijem (ker drugega prevoza nimam, z avtobusom se pa ne smem voziti), tako da glede parkirišča ti ne moram svetovati.
Glede laboratorija tam je pa spet odvisno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Lahko si hitro na vrsti lahko čakaš. Jaz sem prejšnič za vodo bila hitro na vrsti (vse skupaj čakala 30 minut, to je skupaj s čakanjem na izvid), potem ko sem morala nazaj, ker so pozabili na kri, sem pa čakala 1 uro (brez da bi čakala še na izvid). Tudi sploh ni nobenega vrstnega reda. Tam na poličko daš napotnico in potem kličejo čisto mešano. Če daš prvi napotnico si lahko tudi zadnji na vrsti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Predlagam ti, da si pred laboratorijem vsak eno uro pred pregledom. Tako sem tudi jaz naredila.

Aja sem se glede parkirišča spomnila. Včasih ampak res včasih se zgodi, da se najde tam vzadaj pri blokih kako frej parkirišče. Sicer malo hodiš, ampak ponavadi se najde kakšna luknja. Če tam narediš krog nimaš kaj izgubiti.

ljupka -> RE: CTG v LJ porodnišnici (25.2.2010 15:47:24)

Hvala!

seya -> RE: CTG v LJ porodnišnici (25.2.2010 15:49:47)

Hvala vam vsem za odgovore!
Bom šla kar za ob sedmih in računala na to, da je "rana ura - zlata ura" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

gupika -> RE: CTG v LJ porodnišnici (25.2.2010 17:31:32)

Jaz sem bila 2x naročena v petek ob 12h. Tam sem bila okrog 11h in sem prišla takoj na vrsto za CTG. Ni bilo gužve. Najbrž se do takrat že razčisti. Vsi hočejo biti čimprej na vrsti in pridejo zgodaj. Ob 11h pa ni več nikogar. Vsaj tako je bilo pri meni.

lp

jajula -> RE: CTG v LJ porodnišnici (26.2.2010 12:23:20)

se strinjam z gupiko, sem sla parkrat okol 12ih in nikoli nisem čakala.

Stran: [1]