picola1 -> RE: Volga ...... (26.2.2010 22:22:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Mogoče bi blo pa fajn enkrat prijavit RR team, da v takšnih primerih ne dela v dobro ljudi...Ker takšne zadeve se ne smejio pomest pod preprogo. Tut takrat,ko sem jaz nardila paniko glede tistga (domnevno) spolno zlorabljenega fantka, so mi na koncu odgovorili samo to, da je zadeva v postopku oz., da so mamici ponudili pomoč pri reševanju. In potem ničesar. In kdo ve, če sploh so kaj naredili? Mislim, da bo v takšnih primerih res treba enkrat ukrepat pa prijavit RR team. Ker ponavadi so otroci tisti, katerim se tukaj NE pomaga. In kot je miljonarka dobr napisala: integriteta uporabnice je zaščitena...otrokova pa????? In kdo ima dostop do podatkov in možnost ukrepanja? Jst??? Picola1 prav nič nismo pometli pod preprogo! Uporabnica je zahtevala izbris in umik teme. V zadnjem primeru, ko so bile objavljene slike otrok RR uporabnic, v albumu **** uporabnice smo ukrepali, odgovor kriminalista pa poslali dotičnima uporabnicama. Takšno obsojanje in posploševanje kar podolgem in počez pa je že malo preveč. Tudi v primeru uporabnice Repke smo kontaktirali CSD in ustanovo za pomoč ljudem v stiski, kjer so podali svoje mnenje in nam svetovali. Tudi v vašem primeru smo storili vse, kar je v naši moči in pristojnosti. Če se uporabnik umakne nimamo prav nobene pravice posegati v njegovo zasebnost. Prosim, da prenehate s takšnim posploševanjem in neutemeljenim obsojanjem. In kako naj jst (mi) to vem? A ste to kje napisali? Al jst to berem zdej prvič? Mi lahko daš link, kjer ste vse to napisali že prej? Mogoče sem pa res jst to kje zgrešila in v tem primeru se pač opravičujem. Ker po celem forumu me pa res ni.
|
|
|
|