kristinaj -> RE: pomoč pri vozičku za dojenčka (25.2.2010 13:20:03)
|
kar zahtevaš ne more biti zložljivo na malo in nima majhne cene :=)))... če prav razumem se mora zapirati kot knjiga in ne kot marela, ker zahteva kar neki prostora... globoke košare lih ne rabiš, ker bo takrat toplo... jaz imam peg perego pliko p3, košari sem kupila adapter da sem lahko malčke v avtu vozila, zvežeš košaro z varnostnimi pasovi in malčka posebej s pasom ki je v košari tako, da do 3m nisem rabila lupinice.... lupinico rabiš nekje do 10 11m in ne rabiš isofix , ker so kar fajn nameščeni noter.... če želiš isofix ga vzemi potem za avtosedež... je sicer na dve ročki, 2 poziciji, zloži se kot marela, polna kolesa,športni del se ne poleže 100% ampak tega ne rabiš, ker imaš košaro, po 3m pa lahko ga daš v športni in je malo dvignjen.. del za noge ima 3 stopnje... cel tehta 8 kg... cena tri leta nazaj je bil komplet košara, lupina in športni del 500 eur v italiji v prenatal trgovini, kar je bilo 150 eur cenejše kot pri nas v baby centru... upam, da je dovolj informacij, če ne pa kar vpraši... lp
|
|
|
|