brazgotine od padca na snegu? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

zita -> brazgotine od padca na snegu? (25.2.2010 12:49:20)

Naš petletnik je čist navdušen na sneg –sankanje, smučanje in zgodilo se je to, da se je po nosu porajsal na ledenem snegu.
A ima kdo izkušnje  s takimi odrgninami? Problem je v tem, da je od tega že 1,5 mesec, da se je sicer zacelilo , samo ostala je brazgotina-črtice..

A to pomeni, da bo imel to »za vedno«? Ali se take brazgotine  kasneje ne opazijo, se z rastjo ortroka zabriše?

hektorina -> RE: brazgotine od padca na snegu? (25.2.2010 12:57:58)

Zginejo, brez skrbi. Od moje prijateljice punčka je zarolala po alsvaltu z noskom[sm=smiley19.gif], ko je bila stara skoraj leto in pol. Je blo tud tak črtasto zabrazgotinjeno. Sicer je trajalo kar nekaj časa, ampak jih ni več! Tako da-ja bojo zginle![sm=smiley1.gif]

al1* -> RE: brazgotine od padca na snegu? (25.2.2010 15:48:44)

Naša je enkrat padla na tistem tavelikem napihljivem toboganu in si pošteno počohala nos. Bele črtice od krastic je imela kar nekaj časa, sedaj je od tega ene pet let in že dolgo nima več nič vidnega.

barni -> RE: brazgotine od padca na snegu? (2.3.2010 9:16:19)

Nasa je tudi ze podrsala nos po asfaltu pa celo in brado...je bila res "lustna" za pogledat in dolgo je trajalo da so se hraste pozdravile, potem pa se nekaj casa, da se je pozdravila brazgotina. Zdaj se nic vec ne vidi. Traja pa sigurno vec kot mesec in pol.

Nasa je imela pred 2 mesecema tudi norice in to zelo blago obliko, pa se ji se zdaj vidi luknjica na enih mestih. Bo zginilo, samo cas je potreben. Jaz tega niti ne opazim.

Ribi Bibi -> RE: brazgotine od padca na snegu? (2.3.2010 19:46:07)

Jaz sem tako padla točno pri petih letih in brazgotine se še vedno vidijo [sm=zmeden.gif]. Tako kot si opisala, črtice po celi dolžini nosu. Niso nekaj blaznega, se pa vidijo. Bolj opazne so poleti, ko malo porjavim, sicer niso moteče in tudi ne tako močne, da bi takoj skočile v oči. Meni se zdi, da sem še vedno lepa, kljub brazgotinam [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] in sigurno bo tudi tvoj sinček.[sm=smiley1.gif]

Stran: [1]