Poka -> RE: kje imate štedilnik (25.2.2010 12:00:46)
|
Predviden je ob steni na pultu, na otoku naj bi bil umivalnik. To je sicer priporočilo mojega fanta, ker je namreč težje naredit napo sredi kuhinje kot ob steni, kar še naj nebi bil tak problem, problem je knauf okoli nape, ki rad odstopa, sploh ker je tam potem para in vročina. Hotela sem mojega prepričat, da sigurno pozna koga, ki to naredi tako profesionalno, da ni problemov... Najprej sem bila proti, sedaj se bom morala kar sprijaznit, ker sem pri parih primerih videla, kaj se naredi. Knauf začne odstopat. Ful grdo. En primer je - OK nima veze s kuhinjo, ampak z vlago - če je že bila katera v novem wellnes centru Orhidelija, ki ima strop iz knaufa. Ne vem kako dolgo je to tam - ampak dejstvo je, da je nov objekt, sam jaz sem mislila, da bo cel strop dol padel. Enkrat tudi verjetno bo, če ne bodo porpavili, ampak bodo mogli pa kar pogosto popravljat. Če veliko kuhate - hm, kaj pa vem, je bolje, da je ob steni... Razen, če katera ve, če se lahko da okrog še kaj druga kot knauf - moj mi itak noče povedat, samo da bi bilo po njegovo. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|