akin -> RE: Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček (8.6.2010 16:12:53)
|
Andi, hvala za link. Sem sicer najprej debelo gledala kje je kaj, preden sem ugotovila, da je forum zaklenjen in se je potrebno najprej registrirat :) Ne bi rada sodila o tem kaj in koliko smrdi v tem"vrtcu"ampak vsekakor sem po prebranem še bolj vesela, da nisem šla tja. Če drugega ne, je namreč kristalno jasna ena stvar - da na resnico ne dajo kaj dosti, da je precej obljub iz trte izvitih in da se z besedami precej manipulira. In to je zame že čisto dovolj. Ko namreč izbiram komu bom zaupala svojega sončka, se hočem odločati na podlagi dejstev. Starši imamo različne prioritete in potrebe, ampak naj mi povedo kakšna je situacija, dejmo rečt bobu bob, in naj mi dovolijo, da se glede na to potem sama odločim. Ne pa predstavljat stvari za nekaj, kar ni. Otroka namreč ne moremo kar izpisati iz danes na jutri ko ugotovimo, da nismo dobili obljubljenega in poiskati novo varstvo čez noč ter otroka še enkrat na novo uvajati. No, še enkrat se je očitno izkazalo, da če stvari izgledajo predobro, da bi bile resnične, je to zato, ker niso resnične :) Moje sožalje vsem staršem, ki bijejo bitke z očitno manipulatorskim direktorjem, ki se zgleda rad predstavlja tudi kot Robert :) Me kar popade, da bi jih prijavila kaki inšpekciji, čeprav se mi smilijo mamice, ki bi potem ostale brez varstva. Upam, da raje ta "nadstandardni vrtec" ostane brez otrok, čeprav bo najbrž prej ali slej kakšna mamica znorela in jih prijavila.
|
|
|
|