kepica -> Kaj naj naredim? (6.7.2005 7:40:55)
|
Ojla punce! Prosim za pomoč,čeprav dvomim,da se da kej pomagat.Pravijo,saj vse mine samo od sebe... Naš Nejc bo kmalu star 15 mesecev in nikoli zvečr nisem imela težav z uspavanjem.Položila sem ga v posteljico,ugasnila luč in šla ven.Pa je zaspal brez pritoževanja,sam od sebe. Zdej ma pa krizo.Zadnjič,ko je enkrat močno grmelo,se je ustrašil in začel jokat,ampak naju ni bilo doma(pa komaj enkrat na dva meseca nekam greva),zato ga je potolažila mami,ampak komaj.Je jokal kot dež. No in od takrat naprej noče več zaspat zvečer.Stat moram zraven posteljice,on se premetava in noče zaspat.Joka,samo da se premaknem stran.Boji se ko :hudicek: V nedeljo mi je prekipelo.Eno uro sem stala zraven,pa ni hotel zaspat,čeprav so mu oči kr same skupej lezle.Božala sem ga,pa ni hotel zaspat.Potem me je pa razjezilo,pa sem šla samo ven iz sobe.Sem mislila,da se bo naveličal.Ne,on v jok.Pustila sem ga jokat enih 15 minut,pa je kr vztrajal.Potem sem popustila in zaspal mi je v naročju. Zgodba se zdej vsak dan ponavlja.Enkrat mi zaspi v naročju,drugič ga mož uspava na postelji... Jest sem pa že čist obupana. 15 mesecev smo zdržal brez uspavanja,zdej ga bomo pa v kratkem času scrkljal do konca,da bom še dolg imela probleme z uspavanjem.Ampak kaj naj naredim.Ali naj ga vsak večer pustim,da se joka po cele ure.To zame ni rešitev. Ampak otrok je čist prestrašen.Ali ima katera podobne izkušnje.Kdaj bo strah minil:zmeden::( lp kepica
|
|
|
|