Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:06:57
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej,stalno ko tiste jogurte zlagam se na tebe spomnim :) Kaj pa tebi ni jasno?
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:07:18
matcar
Saraya, mata pa vredi avto zdaj,samo malo me tablice motijo.
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:08:01
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej,stalno ko tiste jogurte zlagam se na tebe spomnim :) Kaj pa tebi ni jasno? Če pa se vse smejete,jaz pa ne vem,o čem se gre.
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:08:34
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya, mata pa vredi avto zdaj,samo malo me tablice motijo. hvala ...ma tablice ja......grejo zdaj dol...in pridejo domače
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:09:09
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya, mata pa vredi avto zdaj,samo malo me tablice motijo. hvala ...ma tablice ja......grejo zdaj dol...in pridejo domače To mi delaj. Si ga zaj že vozla kaj?
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:09:16
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej,stalno ko tiste jogurte zlagam se na tebe spomnim :) Kaj pa tebi ni jasno? Če pa se vse smejete,jaz pa ne vem,o čem se gre. jaz tud ne vem čemu...pač hecno je....tak da lets go smeeh
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:09:58
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa se vse smejete,jaz pa ne vem,o čem se gre. Ko tasa zlaga določen jogurt ( Skuta s sadjem ) se spomni name, ker jih zadnji niso imeli in sem jo povprašala o tem.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:10:17
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya, mata pa vredi avto zdaj,samo malo me tablice motijo. hvala ...ma tablice ja......grejo zdaj dol...in pridejo domače To mi delaj. Si ga zaj že vozla kaj? ja..valda....nisem omenla...skleroza... ...full ga je fajn vozit....avtomatika.... .....lahko še kaj druga zravn počneš....npr....
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:10:33
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej,stalno ko tiste jogurte zlagam se na tebe spomnim :) Kaj pa tebi ni jasno? Če pa se vse smejete,jaz pa ne vem,o čem se gre. jaz tud ne vem čemu...pač hecno je....tak da lets go smeeh
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:10:40
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar ] Če pa se vse smejete,jaz pa ne vem,o čem se gre. jaz tud ne vem čemu...pač hecno je....tak da lets go smeeh Ja,faca,ni kaj!
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:11:14
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya, mata pa vredi avto zdaj,samo malo me tablice motijo. hvala ...ma tablice ja......grejo zdaj dol...in pridejo domače To mi delaj. Si ga zaj že vozla kaj? ja..valda....nisem omenla...skleroza... ...full ga je fajn vozit....avtomatika.... .....lahko še kaj druga zravn počneš....npr....
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:11:25
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa se vse smejete,jaz pa ne vem,o čem se gre. Ko tasa zlaga določen jogurt ( Skuta s sadjem ) se spomni name, ker jih zadnji niso imeli in sem jo povprašala o tem. Aja,oki doki.
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:12:04
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya, mata pa vredi avto zdaj,samo malo me tablice motijo. hvala ...ma tablice ja......grejo zdaj dol...in pridejo domače To mi delaj. Si ga zaj že vozla kaj? ja..valda....nisem omenla...skleroza... ...full ga je fajn vozit....avtomatika.... .....lahko še kaj druga zravn počneš....npr....
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:12:19
arabela*
jaz pa sem preživela lep dan...alone.....sem se imela nek namen malo učit,pa mi tak ni bilo,samo malo sem si prebrala.....bom jutri nadokadla... zvečer,ko je moj prišel,pa sv ašla v qlandijo neke stvari nabavit,pa po otročke....zdaj pa je spet že večer
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:13:11
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar ] Če pa se vse smejete,jaz pa ne vem,o čem se gre. jaz tud ne vem čemu...pač hecno je....tak da lets go smeeh Ja,faca,ni kaj! ma res.....tak hecno je bilo napisano
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:13:36
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa se vse smejete,jaz pa ne vem,o čem se gre. Ko tasa zlaga določen jogurt ( Skuta s sadjem ) se spomni name, ker jih zadnji niso imeli in sem jo povprašala o tem. Aja,oki doki. Smoki.
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:15:08
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa se vse smejete,jaz pa ne vem,o čem se gre. Ko tasa zlaga določen jogurt ( Skuta s sadjem ) se spomni name, ker jih zadnji niso imeli in sem jo povprašala o tem. Aja,oki doki. Smoki.
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:15:34
arabela*
matcar...kdaj začneš delat v L?
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:15:35
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar ] Če pa se vse smejete,jaz pa ne vem,o čem se gre. jaz tud ne vem čemu...pač hecno je....tak da lets go smeeh Ja,faca,ni kaj! ma res.....tak hecno je bilo napisano Saj zato pa sem vprašala.
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:16:00
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kdaj začneš delat v L? 15.6.komaj.
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:18:19
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kdaj začneš delat v L? 15.6.komaj. aja
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:19:28
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kdaj začneš delat v L? 15.6.komaj. Pa saj bo 15 hitro tu.
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:19:35
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kdaj začneš delat v L? 15.6.komaj. aja Mam 31.5.-ga pregled,7.6.-ga pa podpis pogodbe.S 15.-stim pa začnem.
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:19:44
arabela*
moram it še imam neko delo....se še kasneje kaj pridružim.....čr še boste tukaj...drugače pa jutri
RE: Mariborčanke 10.del 22.5.2010 22:19:58
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kdaj začneš delat v L? 15.6.komaj. Pa saj bo 15 hitro tu. Ja,tudi to je res.
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboru Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Katerega ginekologa priporocas someon Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami?
BRUS NATAŠA
KOBAL BORUT
BARBIČ MATIJA
KOROŠEC SARA
KENDA ŠUSTER NATAŠA
LUČOVNIK MIHA
SKUK EVA