marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo No mi smo tudi bili včeraj na kontroli, N je malo boljše, jemlje antibiotik, medtem ko R še ni v redu, smo dobili še dodatne inhalaciije in jih imava na 4 ure, pa antibiotik...skratka za p....., ker se mi R cele noči prebuja, prebuja, joka, če ga nosim, ga dam v posteljo k sebi, ali v njegovo....uffffff Dajte ve meni povedat, kako zaspijo vaši pamžeki zvečer. R ponavadi po celem repertuaru oblačenja, poje flaško in zaspi, ampak se čer pol ure zbodi, joka, včasih pomaga 3 litre čaja, včasih ga vzamemo ven nosimo, pa se dere, ga dam k sebi se dere, potem obupam in ga pač imam gor uro, dve, potem zaspi, se 500000 krat zbudi z takim jokom, da se bokim, da ga bo N ven vrgla, mu dam dudo ali sok, včasih zaspi.....uffffffff Ma zvečer me moti, da se 5 krat zbudi, zaj pa še unhalacije na 4 ure.....se grem kuj obesit!!! Mi moramo biti še kar noter....fajn ne!! Te čisto razumem, sranje je to ja. Pri nas je bilo non stop zbujanje do 8. meseca, potem se je pa izboljšalo in sedaj je luksuz (trkam) - zaspi med pol deveto in deveto in se zbudi med šesto in sedmo. Zaspi sam po večernem ritualu (tuš ali kopanje, večerna kašica, gledanje vedno iste knjigice, pesmica metuljček cekinček, mu dava oba lupčka in poveva da ga imava rada in da se zjutraj vidimo in greva iz sobe, potem se še par minut pogovarja s svojim Igorjem - zajček ki živi v njegovi postelji in zaspi - mogoče se zgodi enkrat do dvakrat na mesec, da ponoči joče in ga je treba it mirit). Nimam pojma kako smo to dosegli, verjetno je več faktorjev - od pol leta dalje je sam v sobi ker se je zbujal vsakič ko se je kdo od naju premaknil, takrat sem tudi počasi začela zmanjševat nočno dojenje - ga je moj uspaval, ker če je mene zavohal je hotel mleko in smo tako počasi prešli najprej na dojenje 2x na noč potem enkrat in potem ukinili, če se je zbujal sva mu ponudila flaško, to pa ni bilo dovolj dobro in je zgleda ugotovil, da se mu ne splača zbujat pa nad posteljo sva mu namontirala kamero, ker prej vsakič ko je zajokal, sva letela tja in ga samo dokončno zbudila, zdaj pa pogledava in v veliki večini primerov po kakšni minuti kar sam nazaj zaspi. Dokler nismo prišli do te faze sva imela pa razdeljeno noč z možem - do treh sem bila jaz dežurna od takrat naprej pa on, da sva vsaj malo spala, drugače itak ne moreš funkcionirat.