|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
27.4.2010 6:52:30   
matcar
Z Maksom je ful slabo,revež je zdehidriral,padli so mu elektroliti,tak da je že na ,meji.Je na infuzijo prikloplen.Pridem domov zvečer oz. pozno popoldan,pa mi Saš začne kozlat kot zmešan,jaz pa tudi tako drisko,da samo teče iz mene.Ne vem,kaj bo to z nami.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
27.4.2010 6:53:52   
matcar
Vam javim,kak je na stvari,ko pridem iz B.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
27.4.2010 7:00:17   
marta82
Matcar kakšno diagnozo so mu pa postavili? user posted image user posted image user posted image da bo čimprej vse ok.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
27.4.2010 8:25:29   
nebo
Uffffff Matcar kaj ga te sračkate. Drži se!!!! Pošiljam velikeuser posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
27.4.2010 8:30:13   
nebo
No mi smo tudi bili včeraj na kontroli, N je malo boljše, jemlje antibiotik, medtem ko R še ni v redu, smo dobili še dodatne inhalaciije in jih imava na 4 ure, pa antibiotik...skratka za p....., ker se mi R cele noči prebuja, prebuja, joka, če ga nosim, ga dam v posteljo k sebi, ali v njegovo....uffffff

Dajte ve meni povedat, kako zaspijo vaši pamžeki zvečer. R ponavadi po celem repertuaru oblačenja, poje flaško in zaspi, ampak se čer pol ure zbodi, joka, včasih pomaga 3 litre čaja, včasih ga vzamemo ven nosimo, pa se dere, ga dam k sebi se dere, potem obupam in ga pač imam gor uro, dve, potem zaspi, se 500000 krat zbudi z takim jokom, da se bokim, da ga bo N ven vrgla, mu dam dudo ali sok, včasih zaspi.....uffffffff

Ma zvečer me moti, da se 5 krat zbudi, zaj pa še unhalacije na 4 ure.....se grem kuj obesit!!!

Mi moramo biti še kar noter....fajn ne!!

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
27.4.2010 8:31:23   
nebo
Se opravičujem zaradi napak, sem tečka trpečka.....

Marta še vedno ne vem koliko si shujšala oz. če si kaj nazaj pridelala z ono dieto???? Hitro povedat!!!

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
27.4.2010 9:39:56   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Se opravičujem zaradi napak, sem tečka trpečka.....

Marta še vedno ne vem koliko si shujšala oz. če si kaj nazaj pridelala z ono dieto???? Hitro povedat!!!

S tisto dieto 5 kg, nisem nič nazaj pridelala, potem pa še z dieto rotavirususer posted image 3 kg, to sem pa potem hitro 1 kg nazaj dobila. Se splača ta dieta, ampak moraš bit res trmat, meni je bila prve par dni ful huda. >Pa ni ga več kot 14 dni za srat, ker ni zdrava.

BE NICE!

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
27.4.2010 9:52:15   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

No mi smo tudi bili včeraj na kontroli, N je malo boljše, jemlje antibiotik, medtem ko R še ni v redu, smo dobili še dodatne inhalaciije in jih imava na 4 ure, pa antibiotik...skratka za p....., ker se mi R cele noči prebuja, prebuja, joka, če ga nosim, ga dam v posteljo k sebi, ali v njegovo....uffffff

Dajte ve meni povedat, kako zaspijo vaši pamžeki zvečer. R ponavadi po celem repertuaru oblačenja, poje flaško in zaspi, ampak se čer pol ure zbodi, joka, včasih pomaga 3 litre čaja, včasih ga vzamemo ven nosimo, pa se dere, ga dam k sebi se dere, potem obupam in ga pač imam gor uro, dve, potem zaspi, se 500000 krat zbudi z takim jokom, da se bokim, da ga bo N ven vrgla, mu dam dudo ali sok, včasih zaspi.....uffffffff

Ma zvečer me moti, da se 5 krat zbudi, zaj pa še unhalacije na 4 ure.....se grem kuj obesit!!!

Mi moramo biti še kar noter....fajn ne!!

Te čisto razumem, sranje je to ja. Pri nas je bilo non stop zbujanje do 8. meseca, potem se je pa izboljšalo in sedaj je luksuz (trkam) - zaspi med pol deveto in deveto in se zbudi med šesto in sedmo. Zaspi sam po večernem ritualu (tuš ali kopanje, večerna kašica, gledanje vedno iste knjigice, pesmica metuljček cekinček, mu dava oba lupčka in poveva da ga imava rada in da se zjutraj vidimo in greva iz sobe, potem se še par minut pogovarja s svojim Igorjem - zajček ki živi v njegovi postelji in zaspi - mogoče se zgodi enkrat do dvakrat na mesec, da ponoči joče in ga je treba it mirit). Nimam pojma kako smo to dosegli, verjetno je več faktorjev - od pol leta dalje je sam v sobi ker se je zbujal vsakič ko se je kdo od naju premaknil, takrat sem tudi počasi začela zmanjševat nočno dojenje - ga je moj uspaval, ker če je mene zavohal je hotel mleko in smo tako počasi prešli najprej na dojenje 2x na noč potem enkrat in potem ukinili, če se je zbujal sva mu ponudila flaško, to pa ni bilo dovolj dobro in je zgleda ugotovil, da se mu ne splača zbujatuser posted image pa nad posteljo sva mu namontirala kamero, ker prej vsakič ko je zajokal, sva letela tja in ga samo dokončno zbudila, zdaj pa pogledava in v veliki večini primerov po kakšni minuti kar sam nazaj zaspi. Dokler nismo prišli do te faze sva imela pa razdeljeno noč z možem - do treh sem bila jaz dežurna od takrat naprej pa on, da sva vsaj malo spala, drugače itak ne moreš funkcionirat.

BE NICE!

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
27.4.2010 10:15:49   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja pa ga odstrani....če veš da ga imašuser posted image

bom ko bo računalničar prišel k nama user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
27.4.2010 10:17:46   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Z Maksom je ful slabo,revež je zdehidriral,padli so mu elektroliti,tak da je že na ,meji.Je na infuzijo prikloplen.Pridem domov zvečer oz. pozno popoldan,pa mi Saš začne kozlat kot zmešan,jaz pa tudi tako drisko,da samo teče iz mene.Ne vem,kaj bo to z nami.user posted image user posted image user posted image

o joj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
27.4.2010 10:31:04   
botrca
Dober dan user posted image ,

kako ste kaj? Mi smo ok, zdaj Jan je puding pol pa šibava malo na sprehod, ker je tako lepo vreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kašljam še vedno, ampak gre na bolje user posted image . Jan je ok. Moj je šel svaku nekaj v stanovanje pomagat, tak da sva zopet sama.

Lep dan in se tipkamo kaj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
27.4.2010 11:26:07   
ly117
Dan! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
27.4.2010 11:27:34   
ly117

Ojej. Vam se pa nena dobro godi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bote čimprej zdravi.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
27.4.2010 11:50:00   
nebo
Marta jaz sem se odločila, da pripeljem svojega otroka k tebi, da ga naučite hodit zvečer spat, v rejo za kak teden....user posted image user posted image

Upam, da je to tudi zaradi polne lune....user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
27.4.2010 13:39:26   
arabela*
dan...

Maksuser posted image user posted image

Mi smo se najedli...sem delala špinačo,pa pire in hrenovke....A se na balkonu igra s sosedovimi otroci, M poskuša zaspat....ampak....user posted image

potem pa gremo malo po obiskih ....lep dan še naprej..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
27.4.2010 15:53:53   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
27.4.2010 21:19:27   
arabela*
čeruser posted image

Čakam da še M zaspi,se pogovarja sama s sabio in ji ni jasno,zakaj je "čebelica Maja" odletela iz naše kopalniceuser posted image ...

Bili pri mojih in tašči na obisku malo,sem še taščo barvala.....da bo lepa spetuser posted image

Drugače pa nič novega.Maksimalno bom izkoristila te počitnice,ker potem se pa začne zares....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
27.4.2010 21:21:12   
tasa_m
Vsem skupaj zaželim lep večer.

Midve z Lijiko greva spat v upanju, da se vročina ne ponovi!!

Lep večer in lahko noč vsem...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
27.4.2010 21:21:55   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
27.4.2010 21:26:17   
matcar
Pri nas nič novega.Jaz sem malo boljše,edino želodec me daje,sploh nimam nekega apetita.Saš je tudi ok,kaj mu je blo včeraj,pa mi tak ni jasno,ker danes je čisto normalen,je na veliko,živahen...Eh,pojma nimam več.Maks pa je tudi jest začel po malem,je še vedno na infuziji,driska kot zmešan,elektroliti nespremenjeni,kar je dobro,ker bi se mu lahko še poslabšalo.Bomo ju3 vidli,ko bo njegov Z na viziti,če bo kaj pametnega povedal.Diagnoze pa ime na listu 4 različne postavlene,vse v latinščini,tak da bom ju3 vprašala,kaj sploh ima.Ker sprejet je bil zaradi eridema nodula.Kaj pa je to,pa pojma nimam.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
27.4.2010 21:39:22   
arabela*

Pri nas nič novega.Jaz sem malo boljše,edino želodec me daje,sploh nimam nekega apetita.Saš je tudi ok,kaj mu je blo včeraj,pa mi tak ni jasno,ker danes je čisto normalen,je na veliko,živahen...Eh,pojma nimam več.Maks pa je tudi jest začel po malem,je še vedno na infuziji,driska kot zmešan,elektroliti nespremenjeni,kar je dobro,ker bi se mu lahko še poslabšalo.Bomo ju3 vidli,ko bo njegov Z na viziti,če bo kaj pametnega povedal.Diagnoze pa ime na listu 4 različne postavlene,vse v latinščini,tak da bom ju3 vprašala,kaj sploh ima.Ker sprejet je bil zaradi eridema nodula.Kaj pa je to,pa pojma nimam.

matcar...misliš eritema nodosum? Ker to dajo ponavadi diagnozi pri takih stvarih...vzroka ponavadi ne najdejo v celoti..in se tud popravi v nekaj tednih..tak da..jaz upam,da bo čimprej vreduuser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
27.4.2010 21:40:39   
arabela*
grem večerjat...se vrnem kasnejeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
27.4.2010 21:50:53   
matcar

matcar...misliš eritema nodosum? Ker to dajo ponavadi diagnozi pri takih stvarih...vzroka ponavadi ne najdejo v celoti..in se tud popravi v nekaj tednih..tak da..jaz upam,da bo čimprej vreduuser posted image user posted image
Ja,mislim,da je to.To so mu postavli,ko so ga sprejeli,zdaj pa še ima 3 različne diagnoze zraven postavljene.Jaz upam,da se bo porihtalo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
27.4.2010 21:51:27   
matcar

grem večerjat...se vrnem kasnejeuser posted image
Ok,pa dober tek!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
27.4.2010 21:52:49   
arabela*
Hvalauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.