sami0804 -> RE: Mariborčanke 10.del (23.4.2010 11:51:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična???[sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] Naš je šel v vrtec komaj sedaj,ko je predšolski,prej je hodil na cicibanove urice dvakrat tedensko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . V našem vrtcu sta dva programa:5-urno varstvo s kosilom in celodnevno.Razlika v plačilu je cca. 50€(govorim za polno ceno).Mogoče je pri jaslih malo več,ampak mislim,da je tu nekje.Je pa moje mnenje,da je skoraj boljše vpisat v celodnevno varstvo,ker nisi toliko tempiran z uro.Ure do dvanajstih hitro minejo,predvsem,če imaš dopoldan kake opravke... O fajn da si omenila Cicibanove urice. Kje to obstaja? Točno to iščem pa na netu ne najdem nobenih informacij. Rada bi ga nekam v družbo vrstnikov peljala enkrat ali dvakrat na teden, glede na to da ni v vrtcu.[sm=smiley1.gif] Ampak to je verjetno organizirano za večje otroke, ne? A pozna katera kakšno varianto tudi za manjše (prvo starosto obdobje)? Pri nas so te urice dvakrat na teden za otroke od 2-6let.Naša bo šla v jesen.Sem pa zdaj ravno malo pošnjofala po netu,pa vidim,da sploh niso tako pogoste,kot sem si mislila.Meni so idealna rešitev za otroke,ki ne hodijo v vrtec,da pridejo malo v družbo drugih otrok.
|
|
|
|